Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022. Cum stau zodiile cu sănătatea

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022. Află cum stai cu sănătatea săptămâna aceasta.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Berbec

Echilibrul și disciplina sunt de mare folos!

Evită persoanele, mediile sau informațiile care te supraîncarcă sau te solicită emoțional sau energetic. Gândurile îți influențează starea de sănătate. Cu cât ești mai focusat și ai o anumită strategie, cu atât vei avea mai mult de câștigat. În a doua parte a săptămânii focusează-te pe îmbunătățirea nutriției, a dietei și chiar a stării de sănătate. Evită mâncărurile grele.

Taur

Ce este mai important, pacea sau dreptatea?

Păstrarea echilibrului interior și o disciplină mentală sănătoasă vor ajuta mult la menținerea stării de bine săptămâna aceasta. Nu te lăsa influențat de modul abuziv în care unii își impun punctul de vedere. Pacea ta este mai importantă decât a face dreptate. Profită de orice activitate creativă, artistică care te inspiră, dansul s-ar putea să ți se potrivească de minune.

Gemeni

Plimbă-te, dansează, meditează!

Ești dinamic, efervescent, dornic de cât mai multă mișcare și interacțiune. Investește timp într-un hobby artistic, creativ în care te poți conecta cu mai multă lume, dansul sau teatrul sunt bine-venite. În egală măsură, poți profita de o activitate care îți disciplinează mintea și te încarcă energetic, cum ar fi yoga sau qigong. De duminică, dieta, nutriția și grija la a-ți îmbunătăți sănătatea vor fi în prim-plan.

Rac

O plimbare într-un mediu curat și liniștitor!

Întrucât gradul de stabilitate emoțională este mai delicat în ziua de luni, este indicat să eviți discuțiile sau întâlnirile cu un consum mare de energie. Totuși, în ciuda unei stări psihice mai sensibile și mai reactive la anumite discuții, pe măsură ce săptămâna înaintează, te vei simți mai sigură și mai încrezătoare în puterea și echilibrul interior. Petrece cât mai mult timp afară, în natură sau în medii în care te simți protejată și în siguranță.

Leu

Mișcare sănătoasă

Chiar dacă prima zi a săptămânii poate să-ți pară mai încărcată solicitându-te mai mult fizic sau psihic, începând de marți vitalitatea și energia ta vor fi în creștere și vei fi dornic de acțiune, însă nu suprasolicita inima. Poți face o plimbare pe jos sau cu bicicleta, important este să stai în aer curat. În a două parte a săptămânii o mâncare mai ușoară și mai naturală îți va amplifica starea de bine.

Fecioară

Mai multă grijă de tine

Începi săptămâna încercând să găsești un echilibru între nevoile tale și ale celorlalți, însă devotamentul și simțul datoriei care te caracterizează nu sunt tot timpul în avantajul tău. Odihnește-te mai mult, ia-ți pauze suficiente și încearcă să nu te supraîncarci întrucât vitalitatea poate nu să nu fie cea mai înaltă. De joi seară capeți forțe noi și ești din nou pe baricade. În weekend vei găsi mai mult timp pentru tine.

Balanță

Plimbă-te, citește, meditează!

Chiar dacă te simți energizată și dinamică, investește-ți energia într-un mod înțelept, în activități care te mobilizează și te încarcă pozitiv. Consumul emoțional de săptămâna aceasta poate să aibă ca efect scăderea vitalității, deci asigură-te că te odihnești suficient. Joi și vineri evită suprasolicitarea, fă-ți timp pentru tine, plimbă-te, relaxează-te, meditează.

Scorpion

Atenție la consumul emoțional

Anumite chestiuni de natură emoțională care au un impact puternic asupra ta te pot stoarce de energie săptămâna aceasta, de aceea este indicat să te odihnești suficient. Cu cât vei trata situațiile cu mai multă detașare și discernământ cu atât ai șansa să-ți recapeți echilibrul interior. Începând de duminică, situația se schimbă în favoarea ta, vitalitatea și energia ta încep să se amplifice.

Săgetător

Domenii noi de cercetare!

În ciuda suprasolicitării nervoase care continuă să se facă resimțită, reușești să găsești timp pentru a profita de un hobby care te detensionează, însă este important să nu faci exces de zel. De asemenea, poți studia diverse informații sau metode care vizează îmbunătățirea calității vieții de o manieră holistică. De duminică atenția ta va începe să gliseze spre anumite analize și introspecții interioare.

Capricorn

Îmbină constructiv munca cu odihna!

Ești foarte activ și dinamic săptămâna aceasta și nu dai înapoi de la niciun fel de efort, nici fizic și nici intelectual, însă sistemul tău nervos s-ar putea să aibă o altă perspectivă. Oricât de bine te-ai organizat cu anumite lucruri, mai ales în prima parte a săptămânii, te poți trezi că ai uitat de altele și asta pentru că ești obosit. De aceea, prioritizează-ți activitățile și odihnește-te corespunzător.

Vărsător

Maturitate și detașare!

Realitatea unei situații care apare brusc săptămâna aceasta, un adevăr care iese la iveală poate să aibă un impact emoțional puternic asupra ta. Însă abordarea serioasă și matură, chiar detașată a situației respective va ajuta mult la recăpătarea propriului echilibru.

Pești

Curățenie interioară

Săptămâna aceasta te poți ocupa mai mult de curățenia interioară decât cea exterioară, fiind dornic să te eliberezi de acele gânduri sau convingeri mentale care nu-ți mai sunt de folos. O cură de detoxifiere îți poate fi de folos. Începând de duminică, Saturn își reia mersul direct într-un sector de natură psihologică, ceea ce presupune că după câteva luni de introspecții profunde, temeri și îndoieli, vei conștientiza mai ușor acolo unde te sabotezi singur.

Urmărește CSID.ro pe Google News