Horoscop sănătate săptămâna 31 octombrie- 6 noiembrie 2022

Află cum stau zodiile cu sănătatea în săptămâna 31 octombrie- 6 noiembrie 2022. Horoscop sănătate săptămâna 31 octombrie- 6 noiembrie 2022.
  • Publicat:

Află cum stau zodiile cu sănătatea în săptămâna 31 octombrie- 6 noiembrie 2022. Horoscop sănătate săptămâna 31 octombrie- 6 noiembrie 2022.

Berbec – Elimină ce nu-ți mai folosește!

Fii selectiv în privința oamenilor, gândurilor și a energiilor cu care te înconjori și decide să le elimini pe cele nocive pentru tine. Spre mijlocul săptămânii acordă-ți momente suficiente de odihnă și relaxare, plimbă-te pe marginea unei ape, mergi la o ședință de echilibrare energetică, meditează mai mult. În weekend îți recapeți din vitalitate și energie.

Taur – Activități de grup!

Chiar dacă anumite tensiuni profesionale tind să te consume destul de mult, o ieșire cu prietenii, o plimbare în natură, o activitate antrenantă de grup, un seminar de meditație pot să fie exact ceea ce ai nevoie pentru a te mentine în formă și a te detensiona. În weekend, vitalitatea ta nu este la cote maxime așa că profită și odihnește-te mai mult pentru a-ți reîncărca bateriile.

Gemeni – Disciplina sănătății!

Un regim de viață mai sănătos, o dietă mă echilibrată, o disciplină alimentară și fizică mai bună, o zi de post doar cu apă sunt subiecte la ordinea zilei pentru tine. Însă din cauza volumului de muncă prea mare, tinzi să tot amâni anumite controale de rutină. În weekend ești plin de dinamism și energie, un sport de echipă te-ar energiza însă nu te suprasolicita.

Horoscop sănătate săptămâna 31 octombrie- 6 noiembrie 2022

Rac – Pasiune și energie!

Pasiunea și entuziasmul pe care le investești într-un anumit hobby, unde vrei să-ți demonstrezi unicitatea și talentul te vor dinamiza considerabil, amplificându-ți bucuria și cheful de viață. De asemenea, energia ta sexuală este amplificată iar conexiunea amoroasă cu persoana iubită poate avea un efect benefic asupra sănătății.

Leu – Nevoie de siguranță!

Ești introvertit reflectând la unele chestiuni trecute. Simți nevoia de mai multă protecție și siguranță căutând să-ți creezi un mediu mai stabil.Unele conflicte cu o persoană apropiată ție pot scoate la iveală exact chestiunile care te sensibilizează emoțional, generând o anumită reactivitate din partea ta. O ședință de consiliere terapeutică ar fi binevenită!

Fecioară – Mai multă grijă de tine!

Ai mai multă grijă de sănătatea ta mai ales în prima parte a săptămânii, chiar dacă te simți stimulat atât fizic cât și mental să te implici în tot felul de activități. Nu te suprasolicita, stai mai mult timp în aer liber și fii mai atent la alimentație evitând să mănânci pe grabă sau când ești mai tensionat.

Horoscop sănătate săptămâna 31 octombrie- 6 noiembrie 2022

Balanță – Acordă-ți momente pentru tine!

Începi săptămâna destul de agitată dorind să rezolvi cât mai multe. Din a doua parte a săptămânii acordă o grijă mai mare propriei sănătăți, gestionându-ți sarcinile astfel încât să ai timp și pentru activități de relaxare, odihnă și meditație. Petrece mai mult timp cu tine, în liniște. O ședință de reflexoterapie ți-ar prinde tare bine.

Scorpion – Mobilizare necesară!

În prima parte a săptămânii discuțiile în contradictoriu cu cineva tind să te demoralizeze simțind nevoia să te retragi un pic și să meditezi asupra unor chestiuni emoționale. Pe parcurs perspectivele devin mai vesele și mai optimiste. În weekend te mobilizezi dintr-o data și te decizi să faci ceva mai nonconformist, fie pleci într-o excursie de unul singur fie deschizi sala de fitness la prima oră a dimineții.

Săgetător – Nu te lăsă pradă emoțiilor!

În primele zile ale săptămânii te poți simți un pic demoralizat intrucât fie primești anumite vesti care nu te încântă fie discuția cu cineva iți amplifică anumite sensibilități, însă nu te lasă influențat de emoții. Pe parcurs ce săptămâna înaintează, iți recapeți echilibrul și liniștea de care ai nevoie, deschizandu-ți sufletul în fața cuiva în care ai încredere. Weekendul poate veni cu chestiuni neașteptate!

Horoscop sănătate săptămâna 31 octombrie- 6 noiembrie 2022

Capricorn – Prioritizarea activităților!

Deși încerci să devii mai organizat cu anumite chestiuni legate de sănătate, nu reușești totuși să ajungi la zi cu anumite controale pe care le ai de făcut. Ca întotdeauna sunt alte lucruri mai importante, însă cu marte retrograd pe casa sănătății ar trebui să ai mai multa grija de tine, întrucât energia ta are totuși o limită. Câteva exerciții sau o plimbare în natura, o scurta meditație ar ajuta la relaxarea mintii.

Vărsător – O abordare mai detașată!

Te poți simți tensionat psihic la începutul săptămânii așa că nu nu te suprasolicita pentru a evita o posibilă durere de cap. Cu cât pui mai multa presiune asupra ta în a rezolva lucrurile exact așa cum vrei tu, cu atât te poți consuma inutil.Încearcă să fii mai detașat în abordare. Mergi la spa, du-te la un masaj sau bucură-te de un pahar de vin, oricare din variante este binevenită.

Pești – Liniștea și bucuria ta sunt cele mai importante resurse!

Nu excelezi la capitolul vitalitate la începutul săptămânii, deci ai face bine să te odihnești mai mult și să eviți confruntările cu anumite persoane care în loc să te susțină nu fac altceva decât să te sensibilizeze și mai mult. Însă iți recapeți din forte și energie începând de miercuri. Meditația, introspecția, o ședință de vindecare, o rugăciune, angrenarea într-un proces artistic – oricare poate avea un efect alchimizator asupra ta.

Urmărește CSID.ro pe Google News