Horoscop sănătate noiembrie 2022: Zodia care se va consuma emoțional

Află cum stau zodiile cu sănătatea în luna noiembrie 2022. Horoscop sănătate noiembrie 2022.
  • Publicat:

Află cum stau zodiile cu sănătatea în luna noiembrie 2022. Horoscop sănătate noiembrie 2022.

Berbec – Eliberări pozitive!

Intensitatea emoțională a acestei luni poate să fie considerabilă, mai ales în prima parte. Fii selectiv cu informațiile cu care lucrezi sau mediile pe care le frecventezi întrucât vibrația joasă a unora dintre ele te poate afecta atât fizic cât și psihic. Păstrează-ți claritatea mentală și rămâi pozitiv în gânduri. O ședința de terapie din când te poate ajută în a te elibera de anumite tensiuni emoționale iar curele de detoxifiere sunt mai mult decât binevenite.

Taur – Intensitate emoțională!

O luna foarte intensă cu un consum emoțional considerabil. Imprevizibilitatea unor evenimente îți pot destabiliza echilibrul interior de aceea este important să acorzi mai multă grijă sănătății tale. Necesitatea unui stil de viață cât mai simplu, conexiunea cu natură, grijă făță de propriul corp, o mâncare sănătoasă și reorientarea către alimente cât mai naturale și mai puțîn procesate vor începe să-ți atragă atenția grație eclipsei de Luna din propriul tău semn din 8 noiembrie.

Gemeni – Conștientizare și eliberare!

Eclipsa de Luna din Taur activeza axa sănătății tale atât fizice cât și psihice scoțând la suprafață orice dezechilibru sau orice presiune pe care tu o pui asupra corpului sau psihicului tău. Nevoile tale sufletești, emoționale devin pregnante fortandu-te să rezervi mai mult timp pentru odihnă, relaxare și introspecție interioară. Orice formă de vindecare sau terapie holistică te poate ajută în a înțelege și elibera mai bine anumite emoții sau sentimente.

Horoscop sănătate noiembrie 2022

Rac – O disciplină mai bună!

Schimbările imprevizibile din prima jumătate a lunii pot avea un impact semnificativ asupra echilibrului tău emoțional, generându-ți o stare de agitație și nervozitate amplificată. Din a două parte a lunii, sănătatea, dietă, nutriția vor deveni foarte importante pentru tine iar tu vei putea să-ți asumi o disciplină mult mai bună și chiar să-ți programezi un control de rutină. Un set constant de exerciții fizice ți-ar prinde tare bine.

Leu – Evenimente cu un puternic impact emoțional!

Situații imprevizibile personale sau familiale pot avea un puternic impact emoțional asupra ta, destabilizandu-ți propriul echilibru interior, mai ales în prima parte a lunii. Poate o problema mai veche de sănătate, de natură ereditară se poate face resimțită. Sustinerea sau consilierea de natură psihologică te-ar ajută să-ți recapeți încrederea și puterea în tine. Din a două parte a lunii, începi să-ți recapți din energie și vitalitate.

Horoscop sănătate noiembrie 2022

Fecioară – Puterea transformatoare a gândului!

În ciuda dinamismului și a energiei fizice sau intelectuale de care dai dovadă, sistemul tău nervos poate să aibă de suferit, de aceea este important să gestionezi totul cu cât mai multă răbdare și să nu te suprasoliciți. Calitatea gândurilor tale îți va influență într-o mare măsură echilibrul interior, deci caută să gândești pozitiv. Spre sfârșitul lunii, vei tinde să te retragi în sânul familiei și al căminului pentru a-ți reclădi echilibrul interior.

Balanță – Gestionează-ți resursele cu grijă!

În ciuda dorinței tale de a-ți asumă un regim de viață mai sănătos, mai multă mișcare, o alimentație mai sănătoasă, tensiunile acestei luni îți pot da planurile peste cap.Evita să mănânci pe fond emoțional! În plus, energia alocată unor sarcini sau responsabilități zilnice poate să nu fie la cote maxime, deci caută să te odihnești atât cât ai nevoie. Câteva momente de meditație pe zi te-ar ajută să capeți o mai bună claritate mentală!

Scorpion – Vitalitate și adrenalină!

Multă energie, dinamism, vitalitate și adrenalină dar și momente imprevizibile emoționale care te pot surprinde. După consumul emoțional intens din prima parte a lunii, orice fel de activitate plăcută, antrenantă, sportivă care te relaxează ți-ar prinde tare bine. Poate chiar o călătorie într-un loc indepărtat ar fi minunată pentru a te detensiona.

Horoscop sănătate noiembrie 2022

Săgetător – Îmbrățisează-ți vulnerabilitățile!

Starea ta emoțională iți va influență pregnant propria sănătate întrucât posibile sentimente de îndoială, neîncredere, nostalgie și chiar frustrare pot să apară. Însă ești îndemnat să meditezi mai mult, să spui o rugăciune, să vorbești cu un terapeut despre emoțiile tale, întrucât adevărată putere vine atunci când îți îmbrățișezi și accepți vulnerabilitațile. A două parte a lunii, începi să-ți recuperezi din vitalitatea și entuziasmul care te caracterizează.

Capricorn – Prioritizarea sarcinilor!

Chiar dacă te simți plin de vitalitate și energie în prima parte a lunii, încearcă să nu-ți asumi mai mult decât poți duce ca și sarcini, întrucât te poți epuiza. Cu cât iți setezi sarcini mici și realizabile, cu atât ai șansa să înaintezi poate mai încet, dar mai sigur. În a două parte a lunii, poți să-ți acorzi mai mult timp pentru tine, fă mai multe drumeții, meditează, relaxează-te, vei avea nevoie să-ți încarci bateriile după o perioadă solicitantă!

Vărsător – Ai încredere în propriile forțe!

Situațiile imprevizibile ale acestei luni pot avea un impact emoțional considerabil asupra ta, generând neliniște și agitație, de aceea este important să te odihnești corespunzător. Poți apela cu încredere la serviciile unui terapeut întrucât te va ajută să-ți focusezi atenția într-un mod pozitiv, amplificandu-ți încrederea în propriile forțe. Din a două parte a lunii, călătoriile, practicarea unui sport de echipa sau a unui hobby pot să fie de mare ajutor pentru a te detensiona.

Pești – Poți mai mult decât crezi!

Pentru a lua în calcul o nouă filozofie de viață, pentru a te reinventa ca și cale sau menire, vei avea nevoie să-ți înfrunți anumite temeri, incertitudini sau frici mai vechi. Poate anumite persoane care nu-ți mai sunt benefice au nevoie să plece din viață ta, fapt care îți poate crea o presiune psihică sau emoțională considerabilă, dar vei avea puterea necesară de a o depăși. Orice fel de activitate mai dinamică și mai solicitantă fizic te va ajută în a canaliza pozitiv surplusul de energie nervoasă.

Urmărește CSID.ro pe Google News