Horoscop dragoste săptămâna 31 octombrie- 6 noiembrie 2022

Află ce prezic astrele în dragoste în săptămâna 31 octombrie-6 noiembrie 2022. Horoscop dragoste săptămâna 31 octombrie- 6 noiembrie 2022.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în dragoste în săptămâna 31 octombrie-6 noiembrie 2022. Horoscop dragoste săptămâna 31 octombrie- 6 noiembrie 2022.

Berbec – Dorințe puternice!

Ești pasional și dornic de mai multă conexiune și intimitate. Conversațiile dintre tine și cealaltă persoană pot fi extrem de profunde, căutând să va cunoașteți și să va explorați reciproc atât fizic cât și intelectual, mai ales dacă este o relație proaspăt începută. Latura ta erotică dar și romantică va ieși la iveală iar tu ești total fascinat de interacțiunea dintre voi, chiar și atunci când perspectivele voastre pot fi ușor diferite în unele privințe.

Taur – Abordări indrăznețe!

Toate eforturile tale se vor îndrepta în a îmbunătăți relația de cuplu iar tu vei fi conectat la nevoile și cerințele celuilalt, chiar extrem de atent în a înțelege semnificația anumitor comportamente sau gesturi. Dacă ești singur însă, vei folosi toate resursele pe care le ai pentru a impresiona pe cineva. În weekend poți fi mai impulsiv în relația cu partenerul de cuplu evitând orice formă de restricție sau impunere sau mult mai îndrăzneț în abordarea unei persoane care te atrage.

Gemeni – Putere de sacrificiu!

Într-o relație de cuplu ești atent la nevoile celuilalt, chiar dispus de a te pune în slujba lui dacă ar avea nevoie de ajutorul sau îngrijirea ta. Poți fi un pic mai idealist, iar puterea ta de sacrificiu te poate determina în a renunta la timpul liber sau la anumite activități importante pentru a fi alături de celălalt. Asigura-te totuși că ești confortabil cu acest gen de angajament!

Horoscop dragoste săptămâna 31 octombrie- 6 noiembrie 2022

Rac – Conexiune și romantism!

O relație de iubire poate să fie centrul universului tău, fiind generatoare de bucurie și entuziasm. Chiar dacă începi săptămâna punând la îndoială reciprocitatea unor sentimente sau angajamentul celuilalt, a două parte a săptămânii se anunță de-a dreptul romantică. Ai ocazia să mergi într-o călătorie cu persoană iubita, să luați o cină romantică sau să participați la un eveniment artistic deosebit.

Leu – Perspective conflictuale!

Anumite discuții în contradictoriu cu persoană iubita la începutul săptămânii îți pot crea o stare de disconfort și lipsa de încredere în sustinerea fizică sau emoțională a celuilalt a cărei viziune este diferită de a ta. Insă pe parcurs ce săptămâna înaintează vei caută să cercetezi lucrurile mai în profunzime căutând să-ți înțelegi mai bine anumite nevoi și dorințe emoționale de bază.

Fecioară – Comunicare inspirată și profundă!

Dacă la început de săptămâna ești prins în rezolvarea unor situații administrative, de miercuri după-amiază activitățile de cuplu vor fi în prim plan. Modul de a pune problema fiind atent la nevoile celuilalt crează o adevarată conexiune și apropiere. O perioada perfectă pentru o escapadă romantică. În weekend poți primi un feedback neașteptat dar plăcut din partea unei persoane căreia i-ai captat interesul. Conversația dintre voi poate deveni extrem de incitantă!

Horoscop dragoste săptămâna 31 octombrie- 6 noiembrie 2022

Balanță – Mai multă dorință de conexiune și intimitate!

Ești mai pasională și mai senzuală săptămâna această iar atracția dintre tine și o anumită persoană poate fi greu de controlat. În prima parte a săptămânii s-ar putea să găsești mai greu timp pentru celălalt, însă ai șansă să recuperezi mai încolo. În weekend partenerul te poate surprinde cu inițiativă de care dă dovadă, propunându-ți ceva cu totul neașteptat insă ramâne de văzut dacă vei da curs provocării.

Scorpion – Un timp de calitate împreună!

După discuții mai tensionate, de miercuri seară până sâmbătă seară, profită din plin și investește cât mai mult timp în relația cu persoană iubita. Ieșiți la un restaurant deosebit, luați o cină romatica, petreceți clipe intime împreună, recită-i o poezie sau faceți o plimbare dar într-un loc cât mai liniștit, doar pentru voi. Este o perioada minunată! Weekendul vine cu surprize!

Horoscop dragoste săptămâna 31 octombrie- 6 noiembrie 2022

Săgetător – Vindecare și eliberare!

Cu siguranță nu traversezi cel mai fericit moment al vieții tale pe plan relațional însă ai șansă de a clarifica aspecte importante pentru tine. Ai nevoie să faci curat în relațiile tale trecute, să te vindeci după anumite evenimente poate mai puțin plăcute și să vezi ce-ți dorești mai departe pe plan relațional. Dacă simți o atracție secretă față de cineva, caută să vezi dacă acea persoană este ceea ce-ți trebuie acum.

Capricorn – Comunicare constructivă!

Interacțiunea cu partenerul de cuplu este mai dificilă în primele zile ale săptămanii întrucât este posibil să aveți interese și nevoi diferite la care nu sunteți dispuși să renunțați ușor. De miercuri încolo, sunteți mai atenți unul la celălalt și reușiți să gășiți totuși puncte comune care să va apropie. Weekendul vine cu surprize și invitații neașteptate!

Horoscop dragoste săptămâna 31 octombrie- 6 noiembrie 2022

Vărsător – Compromisuri necesare!

Ești destul de sceptic și determinat să nu lași pe nimeni și nimic să-ți îngrădească libertatea.Însă cu cât vei fi mai dispus să asculți și varianta partenerului cu atât aveți șansă să gășiți mai repede un acord, în ciuda tendinței tale de a-ți impune punctul de vedere. În a două parte a săptămânii, vă puteți răsfăța cu o ieșire la un restaurant, o cină romantică sau o poți suprinde cu un cadou la care nu se asteaptă.

Pești – Poți cuceri prin simplă ta prezență!

Chiar dacă ești mai serios și mai introvertit în prima parte a săptămânii, ai șansă să recuperezi începând de miercuri. Ești inspirat și talentat și poți cuceri prin simplă ta prezența, printr-o poezie, printr-un mesaj, printr-o poză deosebită dar care surprinde o varietate de emoții. Weekendul se anunță incitant, ești mai curajos în abordare și dornic să inițiezi discuții cu o persoană a cărei filozofie pare extrem de interesantă.

Urmărește CSID.ro pe Google News