Horoscop noiembrie 2022: Zodia care-și va investi toate resursele în relații

Află ce prezic astrele în luna noiembrie 2022. Horoscop noiembrie 2022.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în luna noiembrie 2022. Horoscop noiembrie 2022.

Berbec – Un nou sistem de valori!

Prima parte a lunii se anunță transformatoare pentru tine atât din perspectiva financiară, cât și relațională. Eclipsa totală de Luna din Taur din 8 noiembrie te îndeamnă să-ți redefinești propriul sistem de valori, să descoperi metode noi și flexibile de a-ți gestiona resursele și să cântărești cu atenție semnificația unor anagajamente relaționale. Noi perspective, mai multă libertate și spontaneitate te așteaptă din a două parte a lunii.

Taur – Schimbări radicale în parteneriate!

O luna în care vei capătă o altă viziune asupra noțiunii de parteneriat și care-ți va deschide noi perspective de creștere. Eclipsa totală de Luna din propriul tău semn din 8 noiembrie te va ajută să conștientizezi care sunt acele relații sau colaborări potrivite ție și care au nevoie să fie încheiate. În a două parte a lunii, profunzimea și analiza de care dai dovadă te vor susține în a te deschide către perspective financiare noi și avantajoase.

Gemeni – Schimbări imprevizibile!

Începi luna conectat și profund focusat pe latura materială și practică a vieții, dar și pe îmbunătățirea eficienței și productivității în munca realizată. Însă Eclipsa totală de Luna din Taur din 8 noiembrie aduce schimbări imprevizibile în viață ta forțându-te să te repoziționezi vizavi de orice fel de situație care pare să creeze o presiune prea mare în viață ta. A două parte a lunii, anumite alianțe și asocieri vor capătă importantă.

Horoscop noiembrie 2022

Rac – Adevăruri eliberatoare!

În ciuda dorinței de mai multă conexiune, apropiere sau implicare în acele relații sau proiecte semnificative pentru tine din prima parte a lunii, Eclipsa de luna din Taur din 8 noiembrie te va confruntă cu realitatea unor situații sau relații de care ai nevoie să te eliberezi. Din a două parte a lunii, vei deveni mai practic în abordare căutând să-ți organizezi viață într-un mod cât mai asumat, dar și cu mai multă satisfacție și împlinire.

Leu – Un cadru fizic și emoțional mai sigur!

Stabilitatea și securitatea ta fizică și emoțională, dar și a familiei tale sunt în centrul atenției, ceea ce poate antrena reale modificări în spațiul în care locuiești. Însă Eclipsa totală de Lună din Taur din 8 noiembrie va scoate la suprafață într-un mod direct și tranșant orice fel de persoană, mediu sau relație care îți amenință această stabilitate fortandu-te să te repoziționezi. A două parte a lunii vine cu perspective mult mai pozitive scoțând la iveală unicitatea și creativitatea care-ți sunt caracteristice.

Fecioară – Un nou adevăr personal!

O prima parte a lunii extrem de interactivă și dinamică, atât fizic, cât și intelectual. Ideile tale și modul în care le expui pot capătă un vibe motivațional puternic adunând în jurul tău mulți adepți, dar și admiratori. Însă, eclipsa totală de lună în Taur va naște adevărate controverse și lupte de idei întrucât nu toată lumea agrează noul tău adevăr personal, ceea te va face să te distantezi de acei oameni sau medii care te presează sau limitează în orice fel. A două parte a lunii te gasește mai introvertit și mai conectat la nevoile emoționale sau mediul familial.

Balanță – Valori și perspective diferite!

Începi luna investindu-ți resursele în acele lucruri, activități sau relații care îți amplifică bucuria și valoarea de sine. Însă Eclipsa totală de Luna din Taur din 8 noiembrie va testa stabilitatea unor angajamente sentimentale sau profesionale în condițiile unor diferențe radicale de perspective sau valori, forțându-te să alegi ce consideri că meriți cu adevărat. A două parte a lunii va fi însă mult mai interactivă și cu o atmosferă mai pozitivă, stimulându-te atât fizic, cât și mental.

Horoscop noiembrie 2022

Scorpion – Chestiuni emoționale neașteptate

Începutul de lună se anunță plin de dinamism și energie întrucat ești determinat în a-ți evidenția personalitatea și potențialul indiferent de obiectivele setate. Însă Eclipsa de Lună din Taur din 8 noiembrie te confruntă cu chestiuni emoționale neașteptate, punând la îndoială stabilitatea sau durabilitatea unor proiecte sau relații. Atmosfera se mai detensionează în a două parte a lunii când te concentrezi mai mult pe îmbunătățirea sectorului financiar, dar și pe acele activități sau relații care îți amplifică bucuria de viață.

Săgetător – Vindecare și realiniere!

Un veritabil proces de introspecție interioară te face să fii mult mai privat, mai retras și poate mai nostalgic în prima parte a lunii. Analizezi cu atenție lucruri, relații sau evenimente trecute care înca nu au fost vindecate, iar Eclipsa de Lună din Taur din 8 noiembrie va atinge locul cel mai dureros, îndemnându-te să fii mai conștient de nevoile tale emoționale și spirituale. Însă atmosfera devine mult mai relaxată și mai pozitivă din a două parte a lunii, iar tu vei fii pregătit pentru noi începuturi.

Capricorn – Reevaluarea unor relații sau proiecte!

Prieteniile și relațiile cu persoane influențe în mediul social, un proiect de grup sau la nivel de comunitate, o socializare direcționată strategic vor fi extrem de importante pentru tine pe parcursul acestei luni. Însă Eclipsa de Lună din Taur din 8 noiembrie poate să pună la indoială stabilitatea sau eficientă unor proiecte sau relații, impulsionându-te să te repozitionezi vizavi de anumite persoane. În a două parte a lunii, devii mai introspect și mai sceptic căutând să cântărești mai profund ce ai cu adevărat nevoie.

Horoscop noiembrie 2022

Vărsător – Schimbări de fundație!

Aspirațiile, ambițiile și rolul tău profesional sunt foarte importante pentru tine în prima parte a lunii, iar tu ai șansa să te evidențiezi și să-ți amplifici impactul și autoritatea. Eclipsa de Lună din Taur din 8 noiembrie poate să vină cu schimbări neașteptate vizând căminul, familia sau o situație emoțională forțându-te să iei o decizie importantă. A două parte a lunii te găsește totuși mai relaxat și mai dornic de mai multă libertate, independență și oameni cu interese asemănătoare ție.

Pești – Depășirea limitelor!

Orice metodă fizică sau intelectuală de expansionare a orizonturilor, o călătorie, o nouă filozofie de viață, o nouă cale spirituală vor fi în centrul atenției tale la început de lună. Eclipsa de Lună din Taur din 8 noiembrie te provoacă în a deveni mai spontan și mai liber în gândire, mai curajos în depășirea unor limite atingând totuși subiecte sensibile și mai chiar dureroase. În a două parte a lunii, cariera și rolul tău profesional vor necesită o mare pare din prezența și implicarea ta.

Urmărește CSID.ro pe Google News