Horoscop martie 2023. Zodia care își clarifică proiectele de viitor

Află ce prezic astrele în luna martie 2023. Horoscop martie 2023.
  • Publicat:

Află ce prezic astrele în luna martie 2023. Horoscop martie 2023.

Berbec – Fii atent, conștient și urmează-ți intuiția!

O lună în care va fi nevoie să găsești un echilibru între acțiune și reflecție dar și între rațiune și intuiție. De asemenea vis-a vis de tot ce ține de comunicare, negociere, schimburi, drumuri scurte, fii atent și precaut în tot ce-ți propui să întreprinzi. În prima parte a lunii, incluzând aici și Luna Plină din Fecioară din 7 martie dar și intrarea lui Saturn în Pești, este important să te organizezi eficient atât din punct din vedere al muncii cât și al odihnei. Sectorul psihologic dar și spiritual al vieții tale capătă amploare.

Echinocțiul de primăvară din 20 martie și Luna Nouă din 21 Martie din propriul tău semn vin cu energii noi, optimism și vitalitate însă orice vrei să demarezi trebuie gândit cu atenție. Pe 23 martie Pluto intră în Vărsător deci unele obiective, prietenii sau scopuri încep să devină din ce în ce mai importante în următorii ani. În ultimele zile ale lunii, Marte, propriul tău guvernator intră în Rac deci te va ghida în următoarea perioadă în a te conecta mai profund cu mediul familial, căminul dar și planul emoțional.

Taur – Clarificarea unor proiecte de viitor!

În prima parte a lunii obiectivele și planurile de viitor, personale sau profesionale sunt în vizorul tău iar tendința de a experimenta noi strategii sau metode de a-ți pune personalitatea în valoare va fi amplificată, grație Lunii Pline din Fecioară din sectorul creativității tale. Saturn va intra în Pești pe 7 martie ceea ce presupune că începi să devii mult mai atent și mai realist vis-à-vis de prietenii, proiectele sau contribuția ta pe plan social. Un moment deosebit este data de 16 martie când Venus, planeta care te guvernează intră în propriul tău semn întrucât va răspândi o energie benefică, caldă, protectoare și norocoasă asupra ta.

Odată cu Echinocțiul de primăvară din 20 martie, poți deveni totuși un pic mai introvertit, mai nostalgic și mai atent la implicațiile unor relații în viața ta. Dacă pe 23 martie, Pluto intră în Vărsător activând sectorul profesiei tale, 2 zile mai târziu Marte intră în Rac deci modul în care te exprimi devine mai dinamic dar și mai sensibil în următoarea perioadă.

Gemeni – Amplificarea rolului socio – profesional!

Amplificarea rolului și a atribuțiilor tale sociale va fi amplificat în prima parte a lunii însă Luna Plină din Fecioară din 7 martie te îndeamnă să te realiniezi cu tine, descoperind echilibrul potrivit între muncă și viața privată. În aceeași zi Saturn își începe tranzitul în Pești prin sectorul carierei tale deci contribuția ta pe plan profesional va începe să devină din ce în ce mai importantă, chiar dacă luna aceasta mai pot exista încă unele neclarități sau chiar neînțelegeri.

Începând cu 19 martie când Mercur propriul tău guvernator intră în Berbec, urmat de Echinocțiul de primăvară, devii mai efervescent, mai proactiv în privința unor proiecte sau grupuri cu aceleași interese sau viziuni cu ale tale. Pe 25 martie, Marte intră în Rac ceea ce presupune că în următoarele săptămâni sectorul financiar și înbunătățirea veniturilor vor fi de interes pentru tine. Ultimele zile ale lunii se pot dovedi norocoase.

Horoscop martie 2023

Rac – Încheierea unor capitole va permite descoperirea unor noi căi de dezvoltare!

La începutul lunii, o mare parte din focusul și atenția ta se vor îndrepta către chestiuni contractuale sau legale, studii sau cursuri educaționale, relații cu străinătatea. Dacă Luna Plină din Fecioară din 7 martie te îndeamnă să experimentezi și un alt mod de a gândi sau o nouă filozofie de viață, Saturn care intră în Pești în aceeași zi va cere de la tine să-ți asumi noi principii sau valori după care să te ghidezi în următorii 2 ani și un sfert, în prima fază. Din punct de vedere emoțional poți avea momente când unele conversații sau informații pot atinge chestiuni sensibile însă este important să-ți păstrezi direcția și claritatea în gândire.

Odată cu echinocțiul de primavara din 20 martie și Luna Nouă din 21 Martie din Berbec, ambițiile și obiectivele tale profesionale încep să capete amploare iar spre sfârșitul lunii o discuție în această zonă poate veni cu oportunități pentru tine. Marte intră în propriul tău semn pe 25 martie deci în următoarele săptămâni îți vei exprima personalitatea mult mai asertiv decât până acum.

Leu – Mai conștient de ce-ți oferă valoare dar și dispus să privești spre noi orizonturi!

Modul în care it gestionezi veniturile și abilitatea de a menține un cadru stabil financiar vor fi în vizorul tău în prima parte a lunii. Luna Plină din Fecioară din 7 martie te îndeamnă să fii practic dar în același timp deschis către orice propunere nouă s-ar putea ivi pe plan profesional. Saturn intră în Pești în aceeași zi fapt care presupune ca în următorii 2 ani și sfert, asocierile financiare sau sentimentale în care investești vor căpăta amploare iar tu vei avea șansa să te descoperi mai profund decât până acum. În a doua și a treia săptămână a lunii, evită să idealizezi ceva sau pe cineva și fii atent la orice fel de investiții financiare.

Odată cu Echinocțiul de primăvară din 20 martie și Luna Nouă din Berbec din 21 martie, noi orizonturi fizice sau intelectuale se deschid pentru tine deci, mai multă spontaneitate, libertate și o dorință de explorare se vor face resimțite. Pluto intră în Vărsător pe 23 martie creând o nouă platformă de cooperare și interacțiune iar Marte intră în Rac pe 25 martie îndemnându-te să fii mai conectat la emoțiile și trăirile tale profunde.

Fecioară – Relațiile sau colaborările potrivite te pot avantaja!

În prima parte a lunii ești concentrat pe evaluarea calității și a eficienței unor relații de parteneriat în care ești implicat, indiferent de natura lor. Luna Plină din propriul tău semn din 7 martie te va îndemna să dobândești o nouă perspectivă asupra lor sau o nouă mentalitate mai originală dar mult mai utilă și mai flexibilă. În aceeași zi Saturn intră în Pești, deci în următorii 2 ani și un sfert vei avea șansa să-ți redefinești modul în care interacționezi cu partenerul, astfel încât să construiești un parteneriat mai stabil și mai solid.

Pe 19 martie, Mercur, planeta care te guvernează intră în Berbec și împreună cu Echinocțiul de primăvară și Luna Nouă din 21 martie te vor susține în a-ți dezvolta spiritul antreprenorial. Totuși pe parcursul lunii ești îndemnat să te asiguri că interacțiunea cu planul profesional este clară și transparentă și că știi exact ce implică o anumită colaborare. Pe 23 martie, Pluto intră în Vărsător activând sectorul muncii, al sănătății și al organizării însă pe 25 Martie, Marte intră în Rac oferindu-ți ocazia să te reconectezi cu acei prieteni, grupuri sau interese cu care rezonezi. Ultimele zile ale lunii pot fi norocoase financiar.

Horoscop martie 2023

Balanță – Menține un echilibru sănătos între muncă și odihnă și investește în relațiile potrivite!

Tot ce ține de sănătate, eficiență și productivitate atât la muncă cât și în rutina zilnică este în vizorul tău în prima parte a lunii. Luna Plină din Fecioară din 7 Martie de îndeamnă să găsești un echilibru potrivit între muncă și odihnă, întrucât echilibrul tău psihic și emoțional va depinde de acest lucru. Fii deschis la orice metodă sau abordare care îți poate eficientiza munca. Saturn intră în Pești în aceeași zi îndemnându-te în următorii 2 ani și un sfert să fii mai disciplinat și mai eficient în tot ce ține de sănătate, dietă, alimentație, nutriție. Pe parcursul acestei luni, ascultă-ți mai mult corpul deoarece te va atenționa atunci când resursele tale sunt mai scăzute.

Pe 16 Martie, Venus, planeta care te guvernează intră în Taur aducând o stabilizare a veniturilor tale dar și o amplificare a nevoii de conexiune și intimitate. Sectorul relațional începe să capete amploare odată cu Echinocțiul de primăvară și Luna nouă din 21 martie. Vei deveni mai asertiv și mai ferm în modul în care interacționezi dar nu mai puțin diplomat fiind mereu dispus să asculți și o altă părere. Din 25 martie, odată ce Marte intră în Rac ambițiile tale profesionale capătă amploare iar o colaborare anume se poate dovedi norocoasă.

Scorpion – Clarificarea unor obiective într-o relație de iubire dar și mai eficient în activități de natură practică!

Chiar dacă la începutul lunii ești angrenat în unele chestiuni practice domestice sau profesionale care decurg într-un mod care te avantajează, vei începe să simți nevoia de mai multă interacțiune sau socializare. Luna Plină din Fecioară din 7 martie te va susține în a experimenta sau încerca ceva nou fie pe plan sentimental fie social. În aceeași zi, Saturn urmează să intre în Pești pentru următorii 2 ani și un sfert îndemnându-te să-ți asumi o relație de iubire, un proiect sau modul în care îți exprimi talentul sau creativitatea cu mai multă seriozitate și implicare. Din 16 martie, Venus din Taur te va susține în a creea parteneriate armonioase și stabile în ciuda unei stări de confuzie sau nemulțumire care există pe plan relațional.

Echinocțiul de primăvară și Luna Nouă din 21 martie schimbă un pic focusul deschizând noi orizonturi în tot ce ține de partea practică a vieții, vei fi mai organizat dar și mai proactiv în privința muncii și a sănătății, fapt care poate antrena unele beneficii în ultimele zile ale lunii. Marte, planeta care te guvernează intră în Rac pe 25 martie activând dorința de libertate și expansiune însă va trebui aliniată și cu valorile tale în materie de cămin și familie, valori care vor fi din ce în ce mai importante odată ce Pluto va intra în Vărsător din 23 martie.

Săgetător – Mai conștient de lucrurile, activitățile, relațiile semnificative din viața ta!

Chiar dacă în primele zile ale lunii nevoia de socializare cu oameni cu interese comune cu ale tale este amplificată, odată cu Lună Plină din Fecioară din 7 martie focusul tău va fi în schimbare. Ți se cere să fii flexibil în găsirea unui echilibru potrivit între ceea ce-ți aduce împlinire interioară sau pe plan familial cu ceea ce te împlinește în exterior sau socio-profesional asumându-ți într-un mod ferm și practic orice schimbare ar fi necesară. În aceeași zi, Saturn intră în Pești unde va rămâne pentru următorii 2 ani și un sfert, în prima fază cerându-ți să devii mai conectat cu propriile emoții.

De asemenea pe parcursul lunii ești important să te asiguri că acțiunile tale într-un parteneriat sunt clare și transparente și că reflectă exact ceea ce simți. Odată cu Echinocțiul de Primăvară și Luna Nouă din 21 martie care activează sectorul iubirii și al creativității, buna dispoziție și spiritul de inițiativă de care dispui vor fi greu de combătut însă cu cât vei urma o strategie în ce vrei să realizezi cu atât va fi mai bine. Pe 23 martie, Pluto intră în Vărsător dinamizând sectorul gândirii și al comunicării iar Marte se mută în Rac din 25 martie, amplificând nevoia de conexiune, intimitate și interese comune.

Horoscop martie 2023

Capricorn – Cultivă o disciplină mentală eficientă și pozitivă!

Unul dintre elementele esențiale ale lunii va fi intrarea lui Saturn, propriul tău guvernator în Pești pe 7 martie unde va va rămâne 2 ani și un sfert în prima fază, demarând un proces de redefinire a modului în care comunici dar și a sistemului tău de credințe. Începi luna angrenat în unele discuții sau analize financiare importante pentru tine iar dacă o parte din acestea vizează familia sau propriul cămin, lucrurile decurg într-un mod care te avantajează. Luna Plină din Fecioară din 7 martie te îndeamnă să fii deschis la noi perspective sau mentalități în tot ce ține de schimburi, comunicare sau chiar studii. Ești îndemnat pe parcursul lunii să nu exagerezi în privința gestionării sarcinilor zilnice, să prioritizezi cât mai mult și să încerci să păstrezi o comunicare clară și transparentă.

Din 16 martie, Venus intră în Taur amplificând nevoia de a socializa mai mult dar și de a te conecta mai profund cu oamenii sau activitățile pe care le iubești. Odată cu Echinocțiul de primăvară din 20 martie, tot ce ține de cămin, familie, stabilitate, protecție este dinamizat, ceva din interiorul tău capătă o nouă viață chiar dacă cineva apropiat ție poate avea perspective diferite. Pluto intră în Vărsător pe 23 martie oferind o transformare a sistemului de valori în următorii ani.

Vărsător – Un nou sistem de valori dar și o gândire pozitivă și focusată pe rezultate!

Pe cât ești de serios și dedicat obiectivelor tale la început de lună, pe atât unele idei sau proiecte pot lua naștere într-un mod total neașteptat care te încântă. Pe 7 martie, Luna Plină din Fecioară te susține să încerci ceva nou în materie de finanțe, afaceri sau poate unele chestiuni imobiliare chiar dacă este posibil ca ideile tale să nu fie apreciate chiar de toată lumea. În aceeași zi Saturn intră în Pești activând sectorul veniturilor și al resurselor tale în următorii 2 ani și un sfert susținându-te în a crea o bază financiară mai solidă dar testând în același timp și sistemul de valori pe care îl ai. Pe parcursul lunii ți se recomandă să fii totuși precaut vis-a vis de orice fel de demersuri sau acțiuni care implică un anumit grad de risc financiar sau emoțional. A fi preventiv va fi esențial! Pe 16 martie, Venus intră în Taur amplificând nevoia de a te bucura de stabilitate, apropiere de familie și confort în propriul cămin.

Odată cu Echinocțiul de primăvară și Luna Nouă din 21 martie, ritmul vieții începe să fie mai accelerat iar tu vei simți o stimulare atât fizică cât și intelectuală. Este posibil că nu toată lumea să țină pasul cu tine, de unde se pot ivi și unele neînțelegeri însă cu siguranță gândurile tale pozitive vor atrage șansele potrivite. Pe 23 martie, Pluto intră în propriul tău semn, deci o transformare totală a propriei identități te așteaptă în următorii ani în timp ce pe 25 martie, Marte intră în Rac susținându-te în a deveni mai productiv în munca ta.

Pești – Păstrează-ți strategia și claritatea în orice vrei să realizezi!

Începi luna beneficiind de unele oportunități fie de natură financiară fie sentimentală, amplificând dorința de a te bucura de mai multă plăcere sau confort. Însă Luna Plină din Fecioară din 7 Martie din sectorul parteneriatelor tale te îndeamnă să găsești acel echilibru potrivit între tine și celălalt care să permită o exprimare cât mai autentică a dorințelor și nevoilor ambilor parteneri. În aceeași zi cu Luna Plină, Saturn intră în semnul tău pentru următorii 2 ani și un sfert ajutându-te să dobândești mai mult discernământ, strategie și perseverență în ce este cu adevărat important pentru tine.

Pe măsură ce lună înaintează îți este recomandat să fii atent și precaut în privința acțiunilor tale iar dacă vei simți din când în când o posibilă scădere a concentrării sau vitalității, nu te suprasolicita. Echinocțiul de primăvară și Luna Nouă din 21 martie vin cu forțe proaspete în privința unor obiective financiare însă trebuie să te asiguri că nu te grăbești în luarea deciziilor. Pluto intră în Vărsător pe 23 martie activând un sector mai reflexiv al ființei tale în timp ce Marte intra în Rac pe 25 martie, perfect pentru a-ți manifesta personalitatea cu mai multă asertivitate.

Urmărește CSID.ro pe Google News