Greșeli la prima întâlnire pe care le fac bărbații, explicate de Taher Sonu

Am discutat cu Taher Sonu despre prima conversație, prima întâlnire și, cel mai important, ce greșeli fac bărbații la prima întâlnire.
  • Publicat:

Invitat în studioul „Ce se întâmplă, Doctore?”, Taher Sonu, psiholog și expert în relații, ne-a ajutat să pregătim un ghid pentru bărbații singuri. În acest sens, am discutat despre prima conversație, prima întâlnire și, cel mai important, ce greșeli fac bărbații la prima întâlnire.

„Sunt câteva greșeli fundamentale pe care cred că și bărbații și femeile le fac: tratează prima întâlnire ca un interviu (…) Este ok să afli informații despre omul de lângă tine (…) Prima întâlnire este despre abilitatea voastră de a vă conecta și despre a vă simți bine unul cu celălalt, nu despre cum o să fiți voi peste nu știu cât timp, ci este despre cum sunteți voi acum, în prezent”, explică specialistul.

Expertul în relații spune că ideea de a pleca la drum într-o relație, gândindu-te că trebuie să afli tot despre partener la prima întâlnire nu este sănătoasă, la fel și presiunea de a lua o decizie din start, pentru că nu ai cum să cunoști o persoană atât de repede.

Taher Sonu este psiholog, autor și de peste 10 ani lucrează în mod exclusiv cu bărbații, pe care îi ajută să cunoască, să atragă și să păstreze iubita la care visează! A lucrat personal cu peste 5000 de bărbați în conferințe, workshop-uri, tabere, cât și 1 la 1.

Urmărește interviul integral pe canalul nostru de Youtube.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Ce simptome dă un chist ovarian spart?
Ce simptome dă un chist ovarian spart?