George Soare, hair stylist: ce greşeli de îngrijire a părului trebuie să evităm în această perioadă VIDEO

Am stat de vorbă cu George Soare, hair stylist, despre greşelile de îngrijire a părului care ne pot afecta podoaba capilară în această perioadă.
19.04.2020 | Autori: Beatrice Osanu, Raluca Neagu

În perioada pandemiei de coronavirus, una dintre provocările cu care se confruntă multe femei este îngrijirea părului. Aceasta pentru că saloanele sunt închise, iar vopsirea părului trebuie amânată.

Din dorinţa de a-şi îngriji cât mai bine podoaba capilară, femeile sunt tentate să recurgă la diverse soluţii, unele inspirate, altele însă cu potenţial efect nociv pentru pâr.

Una dintre greşelile care ar trebui evitate este decolorarea rădăcinilor şi aplicarea nuanţelor de blond. Aceste operaţiuni pot afecta părul şi pot compromite culoarea obţinută la salon. Dacă negrul şi castaniul se pot obţine mai uşor acasă, în privinţa blondului, lucrurile sunt mai complicate, iar refacerea ulterioară a culorii la salon ar putea dura multa şi ar putea costa pe măsură.

Am stat de vorbă cu George Soare, unul dintre cei mai cunoscuţi hair stilişti din Bucureşti, despre ce ar trebui să evităm în privinţa îngrijirii părului până la redeschiderea saloanelor!