Gene false sau extensii de gene? Cum să iei cea mai bună decizie

Gene false sau extensii de gene? Dacă ești confuză în privința lor, dă-mi voie să-ți prezint diferențele dintre ele.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Nu toate femeile au fost înzestrate cu gene lungi și pline de volum, motiv pentru care trebuie să apelăm la diferite artificii. În cazul acesta, ce alegem? Gene false sau extensii de gene? Dacă ești confuză în privința lor, dă-mi voie să-ți prezint diferențele dintre ele.

Ce alegi dintre gene false sau extensii de gene?

Genele false sunt de cele mai multe ori de tip bandă sau smocuri. Se aplică în mai puțin de 5 minute cu ajutorul unui adeziv special și sunt ideale pentru ocazii. Dacă le îngrijești corespunzător pot avea până la 2-3 purtări.

Extensiile de gene în schimb sunt alegerea perfectă dacă vrei să ai un look impecabil fără efort. „I woke up like this”, îți sună cunoscut? Se aplică și aici. Întreținerea se face la 3-4 săptămâni, iar dacă le îngrijești corect nu afectezi genele naturale. Ai grijă cum dormi, cum te demachiezi și cum le cureți, pentru că orice iritație poate fi periculoasă pentru sănătatea ochilor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult