Dr. Mihaela Bilic: Înghețata, apa și alcoolul în alimentație

Invitată în emisiunea Marius Tucă Show, dr. Mihaela Bilic a vorbit despre cum putem consuma corect înghețata, apa și alcoolul în alimentație.

Invitată în emisiunea Marius Tucă Show, dr. Mihaela Bilic a vorbit despre cum putem consuma corect înghețata, apa și alcoolul în alimentație.

„Înghețata o putem mânca inclusiv în sezonul rece, dar cu atât mai mult acum când este cald. Are mai puține calorii și este mai satisfăcătoare pentru capul nostru, pentru că este cremoasă”, explică specialistul nutriționist.

În privința înlocuitorilor pentru zahăr, dr. Mihaela Bilic recomandă îndulcitorii, chiar dacă oamenii îi condamnă. De asemenea, nutriționistul vorbește și despre consumul de apă.

„Nu îmi place apa, nu pot să o beau, îmi face rău și mă arde în stomac. Eu dimineața îmi pun pliculețe de ceai de fructe, le las să se infuzeze. E un fel de ice tea ce beau eu. Beau toate sucurile cu îndulcitori pentru că îmi taie pofta de dulce sau (n.r- apa) cu felii de portocală, mentă, pentru că ea în sine este foarte sănătoasă, dar avem apă în lapte, în fructe, avem apă în carne 70%”, explică dr. Mihaela Bilic în Gândul Live.

La capitolul alcool, nutriționistul recomandă consumul de șampanie, prosecco și vin rose cu gheață multă, pentru că sunt variantele potrivite pentru vară.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Mihaela Bilic - Medic primar diabet, nutriţie şi boli metabolice
Mihaela Bilic este unul dintre cei mai apreciați și căutați nutriționiști din țară. De profesie medic, ea a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, în anul 1996. Și-a efectuat rezidenţiatul în Secţia de Diabet şi Boli de Nutriţie a Spitalului ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Medic primar diabet, nutriţie şi boli metabolice
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult