Dr. Antoanela Curici: analize recomandate copiilor la început de an şcolar VIDEO by CSID

Medicul primar medicină de laborator Antoanela Curici, director medical Synevo România, explică importanţa efectuării analizelor la copii la începutul anului şcolar.

La începutul anului şcolar, specialiştii recomandă o evaluare generală a stării de sănătate a copiilor, din care face parte şi un program de teste şi analize de laborator. Acestea pot oferi informaţii despre potenţiala prezenţă a unor infecţii, dar pot include şi măsurarea colesterolului.

Unele analize trebuie făcute de întreaga familie. În plus, există şi recomandarea de a face analize şi înaintea administrării antibioticelor. În ce constă programul de teste, ne explică în materialul video dr. Antoanela Curici, medic primar medicină de laborator şi director medical Synevo România.

Dr. Antoanela Curici va participa şi la cea de-a cincea ediţie a conferinţei „Mama şi copilul”, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?”, marţi, 17 septembrie, la ora 18, în SUN PLAZA, etajul 1. Vă aşteptă, accesul este liber, trebuie doar să vă înscrieţi pe site: https://www.csid.ro/inscrie-te-acum-la-conferinta-mama-si-copilul-editia-a-v-a!