Despre răceli, gripă şi teste de screening în sarcină VIDEO by CSID

Medicul primar ginecolog Mona Zvâncă ne spune care sunt cele mai importante teste de screening în sarcină şi care este tratamentul corect al răcelilor şi virozelor în sarcină.

Sarcina este o perioadă frumoasă în viaţa oricărei femei, însă poate fi însoţită de episoade neplăcute de răceală, gripă sau viroză respiratorie. Pe lângă respectarea regulilor de igienă, o femei însărcinată trebuie să întrebe medicul în legătură cu orice tratament medicamentos aplicat în perioada celor 9 luni.

În plus, trebuie să respecte programul de analize şi investigaţii recomandate de specialist. Am stat de vorbă cu medicul primar ginecolog Mona Zvâncă, din cadrul Femme Boutique Medical, despre conduita corectă în sarcină în privinţa răcelilor, dar şi despre testele de screening!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Mona Zvâncă - Medic primar obstetrică-ginecologie
Mona Zvâncă este medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în științe medicale, fiind supraspecializată în medicina materno-fetală. Dr. Mona Zvâncă este asistent universitar în cadrul Catedrei de Obstetrică și Ginecologie la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila. A ...
citește mai mult