Daniela Niculi: noodles de dovlecei cu roșii și busuioc

Am stat de vorbă cu Daniela Niculi, food blogger, care a venit cu o sugestie delicioasă și sănătoasă pe care și noi am testat-o: noodles de dovlecei.

Sugestiile pentru rețete sunt binevenite în orice sezon, mai ales dacă vorbim de rețete sănătoase. Știm că pe timpul verii ne interesează mai mult să căutăm rețete cât mai ușoare, cât mai light și mai ales cât mai rapid de preparat. Am stat de vorbă cu Daniela Niculi, food blogger, care a venit cu o sugestie delicioasă și sănătoasă pe care și noi am testat-o.

Noodles de dovlecei: rețetă

Vedeta sezonului cald este dovlecelul, pe care food blogger-ul susține că îl folosește în toate preparatele sale, de la feluri principale, până la deserturi. Și de data aceasta sugestia are ca ingredient de bază dovlecelul și este vorba de noodles făcuți din dovlecei cu roșii și busuioc. Din fericire este o rețetă cât se poate de simplă care poate fi preparată după propriile preferințe, chiar și termic dacă ai mai mult timp la dispoziție, cu creveți trași la tigaie, roșii și usturoi.

Însă, de data aceasta rămânem la varianta mai simplă, departe de plită, cuptor sau alte surse de căldură. Pentru această rețetă ai nevoie de:

  • 1 dovlecel
  • roșii cherry
  • porumb
  • mozzarella
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • busuioc verde

Mod de preparare: se obține noodles-ul din dovlecei prin trecerea lui printr-un aparat special, se adaugă într-un bol, peste care se pun restul ingredientelor. Se amestecă și asta este tot. Simplu, nu? Poftă bună!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu
Alexandra Necșoiu

ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected]

Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să ... citește mai mult
Raluca Neagu
Raluca Neagu

Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.

citește mai mult