Daniel Buzdugan: oamenii mănâncă prost, nu mai au curajul să iasă în ploaie, să se bucure de natură. Și asta îi îmbolnăvește!

  • Publicat:

Prezent în emisiunea „Înapoi în viitor”, realizată de Andreea Perminova, omul de radio Daniel Buzdugan a vorbit despre copilăria sa din comună Stănița, județul Neamț. Acesta a menționat că a avut o copilărie extrem de fericită, în mijlocul naturii.

„M-am simțit ca în poveștile lui Creangă”

Încercând să ascundă faptul că fumează, adolescentul Daniel Buzdugan a dat foc unei căpițe de fân de teamă de a nu fi prins de unchiul său.

„Vacanțele de vara mi le petreceam la Stănița. Și mergeam cu animalele la câmp, cu vacile, cu oile. Am dormit în fân, am dat foc la fân la un moment dat! M-am simțit ca în poveștile lui Creangă.”

Întrebat de către moderatoarea emisiunii a cui aprobare o căuta cel mai des în copilărie, realizatorul de radio a răspuns fără a sta pe gânduri: „A mamei!”

„Mama a fost cel mai mare influencer pentru mine!”

„Mama era cea care stătea cu gura pe mine și era totodată și cel mai mare critic al meu. Mă și mângâia cu vorba, dar când era vreo problemă, mă urmărea”, a ținut să sublinieze Daniel Buzdugan.

Cât despre copiii săi și modul cum reușește să le gestioneze sănătos copilăria, Daniel a menționat faptul că își petrece foarte mult timp alături de aceștia, îndeosebi în natură.

„Noi ieșim în pădure în fiecare weekend, mergem desculți pentru că e foarte importantă legătura cu pământul, ei sunt îndrăgostiți de natură”, a mai spus realizatorul de radio.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult