Cum se menţine în formă Mircea Zara la 53 de ani VIDEO by CSID

Un prezentator TV al cărui look demonstrează că echilibrul în toate (de la alimentaţie la muncă) poate fi secretul vitalităţii, dar şi al unui aspect tânăr.

Pentru că arată foarte bine la cei 53 de ani şi are o vitalitate fantastică, am vrut să aflăm secretul direct de la Mircea Zara (prezentator TV). Într-o discuţie foarte relaxată, Mircea a spus arată atât de bine pentru că este un om echiibrat. Ne-a mărturisit că a învăţat să îşi asculte corpul. Mănâncă echilibrat, nu mănâncă dulciuri, nu bea deloc alcool. Însă, pentru că a greşi este omenesc, fumează un pic şi nici nu face prea multă mişcare. 

În afară de echilibru în toate – de la alimentaţie la muncă – Mircea recunoaşte că se simte atât de bine şi datorită unor suplimente alimentare pe care le ia cu religiozitate: coenzima Q10, spirulină şi colagen. Şi nu are probleme cu articulaţiile sau coloana, nu are dureri de spate şi se simte excelent. La reţeta prezentatorului TV se adaugă şi multă bunădispoziţie care îl caracterizează şi îl menţine în formă.

Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt deja 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Armando Lungu: despre vegetarianism și activitatea fizică