Coafurile de mireasă în 2021- Adrian Perjovschi

Când vorbim despre tendințe pentru păr, nu putem să nu aducem în atenție și coafurile de mireasă în 2021, mai ales că suntem în plin sezon al nunților.
  • Publicat:

Când vorbim despre tendințe pentru păr, nu putem să nu aducem în atenție și coafurile de mireasă în 2021, mai ales că suntem în plin sezon al nunților și multe dintre viitoarele mirese își doresc să aibă apariții spectaculoase și fără cusur. Coafurile sunt și ele un element important pentru imaginea de ansamblu a unei mirese. Am stat de vorbă cu Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuți hairstiliști, care ne-a dezvăluit care sunt tendințele pentru mirese în 2021, în materie de coafuri.

Coafurile de mireasă în 2021

„Tendințele pentru mirese pentru anul acesta sunt foarte frumoase. Coafura pentru mireasă trebuie să fie una foarte frumoasă, foarte naturală și să fie timeless, pentru că atunci când te vei uita peste poze, peste ani și ani de zile, să te uiți la acele poze cu mare drag și să-ți aduci aminte că te-ai simțit foarte bine în pielea ta și că nu te simți ridicol sau că ai avut o coafură exagerată. Influențele retro și coafurile cât mai simple, dar în același timp complicate, nu vor da niciodată greș și vor fi acele coafuri care îți scot în evidență trăsăturile, feminitatea, te fac să arăți foarte bine și completează ținuta totală a imaginii cu make-up-ul și rochia”, ne spune Adrian Perjovschi.

Știm că accesoriile pentru păr au făcut furori în ultimii ani și, din fericire, chiar și în cazul mireselor pot fi adoptate pentru un aspect aparte.

„Coafurile pentru mireasă pot fi și ele accesorizate fie cu împletituri care chiar nu se demodează niciodată, pentru că ele pot fi acel plus care adaugă valoare coafurii, se poartă și bijuteriile pentru păr care să se potrivească foarte bine cu anumite accesorii gen colier, cercei, inele. Nu prea se mai poartă voalul, iar acel concept de voal lung, trenă, s-a cam dus și atunci ne ușurează și nouă munca și coafura rămâne impecabilă și mult mai rezistentă mai mult timp”, adaugă specialistul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult