Clătite dietetice cu făină de cocos și fără zahăr adăugat

Daniela Niculi, food blogger, ne prezintă o rețetă delicioasă de clătite dietetice cu făină de cocos și fără zahăr adăugat, care pot fi servite cu fructe.
  • Publicat:

Daniela Niculi este de ceva timp un bun prieten al site-ului ”Ce se întâmplă, Doctore?” și, pentru că recent subiectele pe care ne-am concentrat atenția au fost glicemia și glutenul, food blogger-ul a venit în ajutorul nostru cu o rețetă delicioasă de clătite dietetice. De data aceasta, fără zahăr adăugat și cu făină de cocos.

Clătite dietetice fără zahăr adăugat

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 55g făină de cocos
  • 180ml lapte vegetal
  • 1 plic praf de copt
  • 1 linguriță extract de vanilie

Mod de preparare:

Se amestecă ingredientele, se pune tigaia la încins și se unge cu unt sau cu ulei de cocos. Clătitele se coc câte 1-2 minute pe fiecare parte și se întorc doar când se desprind ușor din tigaie. Este mult mai practic să faceți clătite dietetice de mici dimensiuni. Acestea pot fi servite cu fructe proaspete și sirop de agave sau miere de albine, în funcție de preferințe.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult