Cataractă: cauze, simptome, tratament VIDEO by CSID

Un interviu amplu cu medicul oftalmolog Andrei Filip care cuprinde tot ce ar trebui să ştii despre cataractă: de la simptome, cauze pâna la ce presupune operaţia.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Dacă vrei să ştii ce este cataracta, la cine poate apărea, care sunt simptomele, cum se manifestă, când trebuie mers la medicul oftalmolog, care este tratamentul şi când poate fi făcută operaţia, urmăreşte interviul cu medicul oftalmolog Andrei Filip.

Într-un interviu amplu, acesta ne-a explicat toate aspectele legate de cataracta, cât de important este factorul genetic, ce se întâmplă în timpul operaţiei, care sunt indicaţiile operatorii, care care sunt tipurile de cristaline ce se pot insera, dar şi ce tratament trebuie urmat după operaţia de cataractă. 

Dacă ştii că suferi de cataractă, acest interviu îţi va explica orice nelămurire ai despre acest subiect.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Dr. Andrei Filip - Medic oftalmolog
Dr. Andrei Filip este Medic primar, specialist oftalmolog, Doctor în științe medicale în cadrul Clinicii Ama Optimex. Specializări, competențe, repere profesionale Medic primar Chirurg specialist oftalmolog Doctor în științe medicale FEBO – Membru al Consiliului European pentru ...
citește mai mult
Dieta cu ouă fierte - VIDEO by CSID
Dieta cu ouă fierte - VIDEO by CSID