Cartoful, sănătate curată sau bombă calorică? VIDEO BrulesBrocks

Dedicăm emisiunea de astăzi cartofului, aliment aflat în topul preferinţelor românilor şi nu numai. Deşi există moduri de preparare sănătoase, multă lume consumă cartofii prăjiţi sau cu multe sosuri grase. Cu ce riscuri însă, puteţi afla din dezbaterea aprinsă pro şi contra cartof, din emisiunea noastră, B rules, B Rocks!

Suntem Beatrice şi Bianca, jurnaliste „Ce se întâmplă, doctore?”, pasionate de viaţă sănătoasă, la curent cu trenduri, studii, sfaturi de tot felul, intrigate de controverse, hotărâte să le dezbatem într-o manieră relaxată.

Explorăm argumente pro şi contra, decise să facem, pe cât posibil, lumină în tot acest ocean de informaţii despre sănătate, diete, sport şi frumuseţe.

Dedicăm emisiunea de astăzi cartofului, aliment aflat în topul preferinţelor românilor şi nu numai. Deşi există moduri de preparare sănătoase, multă lume consumă cartofii prăjiţi sau cu multe sosuri grase. 

Cu ce riscuri însă, puteţi afla din dezbaterea aprinsă pro şi contra cartof, din emisiunea noastră, B rules, B Rocks!

Make up: Bobbie Brown

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Bianca Poptean
Bianca Poptean
Sunt peste 10 ani de când scriu pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd ... citește mai mult