Alergiile periculoase VIDEO by CSID

Alergiile pot avea manifestări extrem de grave de tipul şocului anafilactic ce poate fi letal pentru organism. Află ce poţi face în astfel de situaţii.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Ştim cu toţii că numărul persoanelor care dezvoltă este în continuă creştere, ca şi numărul alergenilor. Pentru a înţelege cât mai multe despre acest subiect extrem de vast, am stat de vorbă cu doamna doctor alergolog Adriana Nicolae.

Dânsa ne-a răspuns mai multor curiozităţi legate de manifestările grave ale alergiilor, cum pot fi aceste depistate, cum se poate interveni, ce le cauzează, ce analize sunt recomandate, cum pot fi prevenite (unele chiar din perioada sarcinii). Din interviul amplu şi complex, reiese foarte clar că întoarcerea la natură, la ingredientele şi materialele naturale este una dintre soluţiile pentru a învinge alergiile alimentare, respiratorii sau orice alte tipuri de alergii cu care ne confruntăm. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Dr. Adriana Nicolae - Medic Alergologie și Imunologie
Dr. Nicolae Adriana este Medic Alergologie și Imunologie în cadrul Clinicii Medicum din București. Experiență profesională 2015 – prezent Medicum București – medic primar alergologie și imunologie clinică Septembrie 2015 – prezent Medicover 2010 – 2015 Clinică Polisano ...
citește mai mult