Adrian Perjovschi: coafuri pentru vara lui 2021

Am stat de vorbă cu Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuți hairstiliști, care ne-a pus la curent cu cele mai în vogă tendințe din vara lui 2021.
  • Publicat:

Fiecare vară ne încântă cu elementele ei, iar când vine vorba de păr, ne interesează nu doar tunsorile care se poartă, ci și culorile și coafurile. Am stat de vorbă cu Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuți hairstiliști, care ne-a pus la curent cu cele mai în vogă tendințe din vara lui 2021.

Balayage-ul, favoritul sezonului

Dacă te întrebi cum ar trebui să-ți vopsești părul, află că și anul acesta tehnica balayage face furori, nu doar pentru că oferă un look spectaculos, ci și pentru că este ușor de purtat și mai ales de întreținut.

„Se poartă balayage-ul în continuare. Este o tehnică de vopsire și foarte în vogă de câțiva ani și văd că se menține foarte bine, deoarece este și confortabilă și ușor de purtat pentru că refresh-ul sau întreținerea o faci la 6-9 luni sau chiar un an de zile sau dacă vrei să nu mai faci balayage poți să îl lași să crească și părul va arăta la fel de bine. Poți să-l mai nuanțezi o dată la câteva luni, bineînțeles tunsul pe care trebuie să-l faci să îngrijești părul ca și lungime, dar ca nuanță și tehnică de vopsire este cel mai în trend”, ne spune Adrian Perjovschi, hairstylist.

Adrian Perjovschi: „Pe perioada verii recomandăm părul prins”

„Pe perioada verii noi recomandăm părul mai mult prins. Atunci când se merge la mare părul nu trebuie expus toată ziua razelor soarelui, pentru că așa cum este afectată pielea, așa este afectat și părul. Avem nevoie de produse cu protecție solară, o hidratare mult mai intensă, acestea acționează împotriva degradării firului de păr și a faptului că se poate usca mult mai tare, dar și faptul că devine mult mai casant, aspru și se poate arde. Atunci când mergem la plajă părul poate fi prins sub diferite forme, fie că îl împletim, fie că folosim codițe, eșarfe sau bandane sau pălării, pur și simplu acoperim părul și-l ferim de soare”, ne explică specialistul.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult