Victoria’s Secret vine in Europa! Va deschide primul magazin in Londra

Unul dintre cele mai celebre branduri de lenjerie intima din lume si, cu siguranta, cel mai cautat de femeile de la noi, Victoria’s Secret, vine in Europa.
  • Publicat:
Victoria's Secret vine in Europa! Va deschide primul magazin in Londra
Victoria's Secret vine in Europa! Va deschide primul magazin in Londra

Unul dintre cele mai celebre branduri de lenjerie intima din lume si, cu siguranta, cel mai cautat de femeile de la noi, Victoria’s Secret, vine in Europa. Londra este orasul in care se va deschide, in 2012, primul magazin Victoria’S Secret pe continentul european.

Bucurie mare pentru femeile europene, caci nu vor mai fi nevoite sa comande prin intermediul site-ului si nici sa faca comanda cu ce-si doresc pe la prietenii cu drum in Statele Unite. Incepand cu anul urmator, Victoria’s Secret va dechide un magazin imens in inima Londrei, pe strada New Bond.

Brandul a devenit celebru datorita prezentarilor de moda spectaculoase si asocierii cu supermodelele devenite „ingeri”: Adriana Lima, Heidi Klum, Gisele Bündchen, Rosie Huntington-Whitely si Miranda Kerr. Pe langa celebra lenjerie intima, Victoria’s Secret mai comercializeaza costume de baie, tinute de zi, de noapte, incaltaminte si cosmetice.

Sursa: Femalefirst.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”