Robert Pattinson: Nu am simţit niciodată pentru nimeni ceea ce simt pentru Kristen

Robert Pattinson a declarat recent că nu exclude ideea de a se căsători în viitorul apropiat cu iubita lui, Kristen Stewart, pentru că - spune el, nu a mai simţit în viaţa lui ceea ce simte pentru partnera lui din Twilight.
  • Publicat:
Robert Pattinson: Nu am simţit niciodată pentru nimeni ceea ce simt pentru Kristen
Cuprins
  1.  
  2.  

Robert Pattinson a declarat recent că nu exclude ideea de a se căsători în viitorul apropiat cu iubita lui, Kristen Stewart, pentru că – spune el, nu a mai simţit în viaţa lui ceea ce simte pentru partnera lui din Twilight.

Cei doi „vampiri” sunt împreună de circa 4 ani şi în ciuda vârstei relativ fragede (Robert are 26 de ani, iar Kristen are 22), cei doi au îneput deja să se gândească la căsătorie.

Robert şi Kristen s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale primei producţii din lunga serie Twilight, iar de atunci au rămas împreună. În prezent sunt logodiţi, iar Robert a declarat recent că se gândeşte să se însoare cu iubita lui pentru că nu a mai simţit în viaţa lui pentru nimeni ceea ce simte pentru Kristen. Nu anul acesta, nici anul următor, însă, în viitor!

Citeşte şi: Vrei o rochie de mireasa ca cea a Bellei din Twilight? Vezi unde o gasesti!

Robert Pattinson, disperat din cauza singuratatii: “Nu ma suna nimeni, niciodata!”

Robert Pattinson – desemnat pentru al doilea an consecutiv cel mai sexy barbat din lume

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân