Jennifer Aniston ar vrea să se căsătorească la ferma Juliei Roberts

Actriţa Jennifer Aniston, care s-a logodit, în august, cu actorul Justin Theroux, vrea ca nunta sa să aibă loc la ferma pe care Julia Roberts o deţine în New Mexico, informează contactmusic.com.
  • Publicat:
Jennifer Aniston ar vrea să se căsătorească la ferma Juliei Roberts

Actriţa Jennifer Aniston, care s-a logodit, în august, cu actorul Justin Theroux, vrea ca nunta sa să aibă loc la ferma pe care Julia Roberts o deţine în New Mexico, informează contactmusic.com citat de Mediafax.

”Jen s-a îndrăgostit de New Mexico, are o latură relaxată care li se potriveşte perfect atât ei, cât şi lui Justin, deci ar fi un loc grozav pentru a se căsători”, a declarat pentru revista OK! o sursă apropiată cuplului.

Actriţa filmează în prezent pentru comedia romantică „We’re the Millers„, alături de nepoata Juliei Roberts, Emma Roberts.

Aceasta i-a arătat în timpul filmărilor imagini cu ferma Juliei, iar lui Jennifer – care anterior ar fi spus că şi-ar dori să se căsătorească în Kenya – i-a plăcut foarte mult proprietatea, ce ar putea găzdui o nuntă intimă cu circa 100 de invitaţi.

Aniston a devenit cunoscută graţie rolului Rachel Green din serialul de comedie „Friends”, difuzat timp de zece sezoane de postul NBC, începând din 1994. Pentru acest rol, actriţa americană a primit numeroase premii importante, inclusiv un Emmy şi un Glob de Aur.

jennifer aniston

Imagini din timpul filmărilor pentru „We’re the Millers” alaturi de Emma Roberts.

jennifer aniston si emma roberts

Jennifer Aniston, în vârstă de 43 de ani, a fost căsătorită cinci ani cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. După divorţ, Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux, care au jucat împreună în comedia „Cu lumea-n cap / Wanderlust”, au o relaţie care a început în mai 2011 şi s-au logodit în august 2012.

Justin Theroux, în vârstă de 41 de ani, nu a fost niciodată căsătorit. Actorul Justin Theroux s-a remarcat în câteva lungmetraje importante, precum „American Psycho”, „Calea Misterelor / Mulholland Drive”, „Zoolander / Manechinul”, „Furtuna tropicală / Tropic Thunder” şi „Iron Man – Omul de oţel 2”.

Citeste si: Brad Pitt aşteapă invitaţie la nunta lui Jennifer Antiston

Cele mai aşteptate nunţi. Celebrităţi care se pregătesc să-şi pună pirostriile

Jennifer Aniston şi-a cumpărat casă de 21 milioane dolari. Se pregăteşte să devină mămică? FOTO

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân