Mihai Petre organizează cea mai mare competiţie de dans sportiv din România

Mihai Petre organizează cea mai mare competiţie de dans sportiv din România, în weekendul 13-14 octombrie. Romanian Open, care se va desfăşura la Sala Rapid din Giuleşti, reuneşte sute de perechi din întreaga lume. Printre acestea se vor afla şi patru dintre perechile care se află în Top 10 mondial.
  • Publicat:
Mihai Petre organizează cea mai mare competiţie de dans sportiv din România

 

Mihai Petre organizează cea mai mare competiţie de dans sportiv din România, în weekendul 13-14 octombrie.  Romanian Open, care se va desfăşura la Sala Rapid din Giuleşti, reuneşte sute de perechi din întreaga lume. Printre acestea se vor afla şi patru dintre perechile care se află în Top 10 mondial. 
 
“E o competiţie pe care de multă vreme îmi doresc să o organizez la noi. Va fi un spectacol total, o adevarată sărbătoare a dansului! Vom avea concursuri la secţiunile standard şi latino, la toate categoriile de vârstă. Pe lângă câteva dintre cele mai bune perechi din lume, vor fi prezenţi şi antrenori şi arbitri de renume din lumea dansului sportiv. Aşa că, pe 13 şi 14 octombrie vă invit să vă petreceţi weekend-ul în paşi de dans!”, a declarat Mihai Petre. 
 
Mihai Petre a început cu câteva luni în urmă organizarea acestui eveniment, fiind implicat în fiecare detaliu. “Eu sunt un perfecţionist din fire şi îmi doresc ca totul să iasă ca la carte. Vreau ca un numar cât mai mare de oameni să descopere frumuseţea dansului sportiv şi, de ce nu, să îl şi practice!”, a mai adăugat Mihai. 
                 
Romanian Open se va desfăşura în weekendul 13-14 octombrie la Sala Rapid, pe parcursul ambelor zile. Galele finale, semifinalele şi finalele vor începe la ora 19.00 atât sâmbăta, cât şi duminica. Biletele pot fi achiziţionate direct din locaţie.
                    
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân