Loredana a vorbit la ProFM despre noul său album – „Dragoste”

Loredana a vorbit, marţi dimineaţă, în emisiunea "Alarma" de la ProFM, despre noul său album, "Dragoste", care, potrivit artistei, "sună ca un motor de maşină nemţească", informează postul de radio.
  • Publicat:
Loredana a vorbit la ProFM despre noul său album -

Loredana a vorbit, marţi dimineaţă, în emisiunea „Alarma” de la ProFM, despre noul său album, „Dragoste”, care, potrivit artistei, „sună ca un motor de maşină nemţească”, informează postul de radio.

Artista a spus că materialul discografic va conţine 16 piese, produse la Munchen, împreună cu Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn.

Marţi dimineaţă, Bogdan Nicolai şi George Andreescu (Gicu) au oferit ascultătorilor ProFM o premieră. Cei care au fost pe recepţie de la ora 09.00 şi au ascultat „Alarma ProFM” s-au bucurat de prezenţa Loredanei, care le-a făcut pentru prima dată o vizită celor doi DJ-i, în noul studio ProFM.

Ea a mulţumit de invitaţie şi a povestit că a înfruntat un trafic infernal până a ajuns la ProFM, iar cu aceasta ocazie ascultătorii au aflat că vedeta se comportă exemplar în aglomeraţia bucureşteană.

Întrebată de Gicu cum reacţionează ceilalţi participanţi la trafic atunci când o recunosc şi dacă ea înjură vreodată la volan, Lori a spus: „nu mai fac demult asta, m-am vindecat şi acum sunt foarte relaxată, chiar îi privesc cu blândeţe şi cu iubire şi pe cei mai nervoşi şoferi. E un soi de autoeducaţie pe care am cultivat-o. Atunci când mă recunosc, ceilalţi şoferi îmi fac cu mâna, câteodată îmi fac loc sau mă tamponează. Vor să fie mai aproape de mine”, a glumit ea.

Loredana le-a făcut o surpriză DJ-ilor ProFM şi a fredonat mai multe refrene ale pieselor sale, trecând prin stiluri diferite, inclusiv impovizând pe loc versuri dedicate lui Nicolai pe muzică populară. Ascultătorii au intrat în direct şi i-au pus întrebări, iar cei care au fost prezenţi la apel au aflat noutăţi, chiar de la Lori, despre noul ei album.

„Chiar acum ascult în maşină noul meu album, pe care trebuie să-l dau pentru forma finală, mai precis în curând îl voi oferi spre adopţie tuturor fanilor mei, care se vor bucura cu siguranţa, pentru că vor asculta pe el 16 cântece produse în Germania, la Munchen împreună cu Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn. Se va numi «Dragoste» şi vă spun – sună ca un motor de maşină nemţească”, a povestit vedeta, care va lansa acest nou album pe 25 noiembrie, la Sala Palatului într-un mega-concert.

Jurata de la „Vocea României”, în fiecare marţi, la ora 20.30, la Pro TV, nu a scăpat nici de întrebările legate de prestaţia ei în emisiune şi de colaborarea cu ceilalţi colegi, în special cu Horia Brenciu. George a întrebat-o dacă înţepăturile cu Horia sunt reale sau fac parte din scenariu, Loredana afirmânând:

„Între noi este o relaţie de dragoste ascunsă. Aţi văzut şi voi că e un tip coleric, dar dincolo de discuţiile noastre, care rămân acolo, după emisiune ne pupăm şi ne iubim”. DJ-ii ProFM au încercat să-l sune şi pe Horia, însă nu au reuşit să îl trezească pentru a se conversa cu Lori, în direct la ProFM.

În ceea ce priveşte inspiraţia muzicală a artistei, care surprinde la fiecare apariţie si piesă nou lansată, cum a fost şi în cazul single-ului „APA”, Loredana a spus că i-a plăcut foarte mult de-a lungul timpului să descopere, să se lase influenţată de culturi din toată lumea, de muzica populară veche românescă, cântată de ţărani.

O sursă prezentă, după cum a mărturisit ea, o reprezintă şi poeţii clasici, aşa că în curând, cei care îi vor asculta albumul vor avea şi o surpriză – piesa „Dream within a dream”, inspirata de Edgar Allan Poe.

Citeşte şi: La 41 de ani, Loredana arata senzational! Vezi rochiile care i-au pus corpul in valoare la Vocea Romaniei!

Loredana: „Urasc shopping-ul dar nu pot fara el, sunt propria mea stilista”

Loredana: „E important sa investesti in lucruri care nu se demodeaza intr-un sezon”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Vedetele şi fobiile lor
Vedetele şi fobiile lor
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân