Giulia, prergăteşte prima apariţie sexy de la naştere

La nici măcar două luni după naştere, Giulia, mai are doar 4 kilograme de dat jos din cele 17 pe care le-a luat în timpul sarcinii.
  • Publicat:
Giulia, prergăteşte prima apariţie sexy de la naştere

La nici măcar două luni după naştere, Giulia, mai are doar 4 kilograme de dat jos din cele 17 pe care le-a luat în timpul sarcinii. Artista face zilnic mişcare pentru că miza este mare: pe lângă faptul că vrea să-şi recapete silueta de dinainte de sarcină, mai există show-ul Romanian Music Awards  de anul acesta de la care nu vrea să lipsească.

Nerăbdătoare şi cu emoţii, Giulia îşi pregăteşte intens apariţia pentru cea de-a zecea ediţie a premiilor, eveniment ce are loc pe 8 iunie. În acest sens, merge la repetiţii de două ori pe săptămână.

“Deja am emoţii foarte mari pentru Romanian Music Awards pentru că am pregătit ceva senzaţional, nu am mai apărut aşa până în acest moment. E prima mea apariţie de la naştere, dar şi prima apariţie fără DJ Project!”, a mărturisit Giulia.

Citeşte şi: Giulia a născut o fetiţă pe care o va chema Antonia Sabina

Giulia s-a folosit de Novac pentru a-l face gelos pe Huidu?

Valentina Pelinel si Giulia Anghelescu prefera tinutele unicat


 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân