Jojo, pe coperta ediţiei InStyle de iunie

  • Publicat:
Jojo, pe coperta ediţiei InStyle de iunie

Deşi nu-şi mai asumă dragostea pentru roz, viaţa Cătălinei „Jojo” Grama pare să îmbrace toate nuanţele perfecţiunii.  Fiul ei, Achim, împlineşte 1 an pe 10 iunie, dar Jojo se poate lăuda şi cu un sezon Dansez pentru tine câştigat între timp, plus două filme autohtone (între care recentul S-a furat mireasa) şi o nouă peliculă western, în care joacă alături de Mickey Rourke şi Danny Trejo. Află mai multe detalii exclusive din InStyle ediţia de iunie, acum la chioscuri.

De asemenea, delectează-te cu o vizită în grădinile vedetelor – Oana Cuzino şi Dan Cruceru îţi povestesc despre plăcerea de a locui aproape de natură şi se lasă fotografiaţi alături de cei mai mici membrii ai familiei (p. 114).

În plus, Alina Puşcaş vorbeşte fără ocolişuri despre relaţia cu iubitul ei, Viktor, Dana Nălbaru dezvăluie câteva trucuri de frumuseţe. În fine, află de unde-ţi cumperi cel mai „arătos” costum de baie, cum se organizează o petrecere la piscină reuşită, care sunt cele mai cool terase din oraş , plus trucuri de fitness şi nutriţie de la antrenorii vedetelor şi totul despre protecţia solară, de la păr până la vârful degetelor.
 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân