Vrei sa slabesti? Stai departe de benzinarii si consuma preparatele bunicii!

Vrei sa slabesti? Atunci nu manca alimente de care bunica ta nu a auzit si pe care nu le tine in camara!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Vrei sa slabesti? Stai departe de benzinarii si consuma preparatele bunicii!
Vrei sa slabesti? Stai departe de benzinarii si consuma preparatele bunicii!

Vrei sa slabesti si nici o cura nu da rezultate? Incearca sa ocolesti pe cat posibil alimentele de care bunica ta nu a auzit si pe care nu le tine in camara!

Daca e o bunica moderna, este posibil sa fi auzit de chipsuri sau de hamburgeri. Insa trebuie sa recunosti ca nu saliveaza dupa ele si nici nu le consuma in cantitati industriale asa cum o faci tu. Incearca sa nu mai faci mofturi la preparatele pe care ti le gateste cu drag.

Fereste-te doar de prajeli si de cele cu mult ulei de floarea soarelui, precum cartofii prajiti. In plus, consuma-i prajiturile pentru ca sunt mult mai sanatoase decat multe dintre dulciurile din supermarket. In topul preparatelor ale caror retete traditionale sunt mai prietenoase cu silueta se numara supele, ciorbele, gratarele, pestele la cuptor si mancarurile usoare de legume.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân