Vrei păr des şi strălucitor? Foloseşte oţetul!

Trebuie însă specificat din capul locului că despre stralucirea părului este vorba. Hairstylistii britanci ridica în slavi clatirea cu otet. De preferat cel de culoare deschisa. În felul acesta, parul capata stralucire si un aspect mai des.
Vrei păr des şi strălucitor? Foloseşte oţetul!

Trebuie însă specificat din capul locului că despre strălucirea părului este vorba. Hairstyliştii britanci ridică în slăvi clătirea cu oţet. De preferat cel de culoare deschisă. În felul acesta, părul capătă strălucire şi un aspect mai des.

E simplu şi foarte uşor de obţinut şi acasă o astfel de podoabă capilară sclipitoare. Tot ce trebuie să faci este să amesteci o lingură de oţet cu jumătate de litru de apă.
Soluţia astfel obţinută se aplică la sfârşit, după ce părul a fost spălat cu şampon şi balsam şi se lasă să acţioneze câteva minute, înainte de ultima limpezire.

Pentru a mai reduce mirosul puternic de oţet, specialiştii recomandă ceaiul de muşeţel în locul apei.

 

Andreea Chirila

Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Ce este atașamentul și cum îți influențează viața
Recomandări:
Depresia, detectată direct de pe telefon
Depresia, detectată direct de pe telefon
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU
Activitatea fizică arde mai puține calorii decât te-ai fi așteptat STUDIU