Virgil Ianţu continuă joaca alături de copii, revenind în atenţia părinţilor şi copiilor cu un proiect extrem de dinamic

Prezentatorul TV a ales de data aceasta nu emisiunea care ne-a încântat de-a lungul timpului prin discuţiile senzaţionale avute cu cei mici, ci interacţiunea într-un cadru confortabil pentru cei mici, care îi ajută să-şi dezvolte încrederea în sine.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Virgil Ianţu continuă joaca alături de copii, revenind în atenţia părinţilor şi copiilor cu un proiect extrem de dinamic

Prezentatorul TV a ales de data aceasta nu emisiunea care ne-a încântat de-a lungul timpului prin discuţiile senzaţionale avute cu cei mici, ci interacţiunea într-un cadru confortabil pentru cei mici, care îi ajută să-şi dezvolte încrederea în sine. Tată responsabil şi extrem de atent la nevoile copiilor, Virgil este profesorul acestora la un curs în care învaţă, prin diverse exerciţii transformate în joc, cum să-şi gestioneze emoţiile şi să fie liberi, încrezători, spontani, siguri pe ei şi, mai ales, fericiţi.

„Am avut mari surprize să constat cât de spontani şi comunicativi pot deveni copiii atunci când le dai ocazia. În timpul cursurilor, facem exerciţii fără să considerăm asta o muncă, prin diferite jocuri, iar ei se simt în elementul lor, în acea  “lume minunată” în care ar trebui şi noi să mai intrăm din când în când.” 

Cursul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 10 ani, are loc in data de 26 noiembrie, în intervalul 10:30-12:30 la The Gallery (str. Glodeni nr. 3, Bucureşti) şi costă 210 lei.

Înscrierile se pot face pe www.virgiliantu.ro/copiiispun.

Agenda cursului Copiii spun cu Virgil Ianţu:

• Sunt fericit că pot vorbi în public!
Aflu ce presupune o apariţie în public şi care sunt cele mai importante lucruri de care trebuie să ţin cont pentru a avea succes.

• Am incredere în mine şi sunt pregătit!
Încrederea în sine vine de la modul în care îmi pregătesc apariţia. Fie că am parte de provocări sau de o oarecare nesiguranţă, acestea pot fi depăşite cu uşurinţă atunci când m-am pregătit temeinic.

• Îmi accept emoţiile şi învăţ să le gestionez!
E normal să am emoţii, nu trebuie să le ignor sau să încerc să le elimin. Important este să le accept şi să le gestionez corespunzător.

• Sunt spontan!
Jucându-mă, învăţ să fiu spontan şi reuşesc să vorbesc liber pe diferite teme.

• Vorbesc corect şi sunt înţeles!
Frazarea, dicţia şi intonaţia mă ajută să comunic uşor ceea îmi doresc prin diverse jocuri.

• Am succes!
Pentru că sunt pregătit, încrezător, capabil şi liber!
Şi pentru că…
„Nimeni pe această lume nu îmi poate pune frâne!”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: