Vedeta care va fi în primul rând la concertul lui Vitas, din 7 aprilie, de la Sala Palatului

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii "Teo Show" de la Kanal D, a mărturisit că unul dintre cântăreţii de a cărui muzică este pur şi simplu dependentă este Vitas, supranumit “vocea de diamant”, care va concerta pe 7 aprilie, la Sala Palatului, la invitaţia Vreau Bil
  • Publicat:
  • Actualizat:
Vedeta care va fi în primul rând la concertul lui Vitas, din 7 aprilie, de la Sala Palatului

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii „Teo Show” de la Kanal D, a mărturisit că unul dintre cântăreţii de a cărui muzică este pur şi simplu dependentă este Vitas, supranumit “vocea de diamant”, care va concerta pe 7 aprilie, la Sala Palatului, la invitaţia Vreau Bilet.

„Ascult cu disperare Vitas, deşi am fost avertizată că dă dependenţă! Poate de aceea nu am renunţat nici până în ziua de azi! Am avut perioade în care singurul lucru care m-a ajutat a fost muzică lui Vitas. Cântecul meu preferat este Opera 2 care este integral în limba rusă. De altfel acesta este şi numele concertului pe care îl va susţine la Bucureşti, unde abia aştept să-l aud live. Îmi place atât de mult, încât am învăţat pe dinafară sunetele, chiar dacă nu ştiam practic ce spune. Aşa că a trebuit să apelez la prietenul meu, Petru Ciobanu, din trupa mea de balet. L-am rugat să îmi traducă pe WhatsApp vers cu vers!”, spune vedeta tv. Teo a mărturisit că a fost impresionată şi de mesajul pozitiv, de dragoste, al piesei ”Opera 2”, dar şi de interpretare: „Porneşte de foarte jos şi se duce până în slava cerului! Cântă de sparge geamurile vecinilor!”, glumeşte Teo.

Deşi Vitas a mai avut un concert la Bucureşti în urmă cu şapte ani, Teo a recunoscut că i-a fost imposibil să găsească un bilet pentru a vedea show-ul cântăreţului rus live. ”Vitas nu e la prima vizită în România, însă, din nefericire, dată trecută când a venit nu am reuşit să fac rost de bilet. Iar acum, imediat ce s-a pus în vânzare, mi-am luat bilete şi am vorbit cu organizatorii. Le-am spus: Dacă Vitas mai vine vreodată, eu sunt prima la concert!”

În ceea ce priveşte primul concert Vitas la Bucureşti, Teo Trandafir a fost impresionată mai ales de modul în care cântăreţul rus a interpretat alături de maestrul Gheorghe Zamfir cunoscutul cântec românesc ”Lie Ciocârlie”: ”Mi se pare minunat cum Vitas a găsit de cuviinţă să interpreterze Lie Ciorcarlie alături de Gheorghe Zamfir pentru publicul din România. Este un semn de mare respect!”, spune Teo.

Pe 7 aprilie, la Sala Palatului, spectatorii vor putea ascultă şi Lie, Ciocârlie în interpretarea uluitoare a “vocii de diamant” Vitas. Biletele, cu preţuri între 90 şi 320 de lei, pot fi achiziţionate de pe Vreau Bilet şi de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030