Un bărbat cu COVID-19 s-a ales cu o erecție timp de trei ore, iar ulterior a murit

09.03.2021
Un bărbat cu COVID-19 s-a ales cu o erecție timp de trei ore, iar ulterior a murit

Un bărbat de 69 de ani din Miami, bolnav de COVID-19, a suferit o erecție timp de trei ore înainte să moară din cauza complicațiilor infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Bărbatul a fost diagnosticat cu afecțiunea dureroasă cunoscută ca priapism – ce presupune erecție îndelungată a penisului – în timp ce se afla internat în spital, toamna trecută, acesta suferind de o formă severă de COVID-19, potrivit Daily Mail.

El se plângea de dificultăți în respirație și tuse atunci când a fost internat.

Pacientul, care era obez, a fost sedat și conectat la ventilator atunci când starea lui s-a deteriorat, iar plămânii au început să cedeze, după 10 zile de tratament.

Bărbatul a dezvoltat cheaguri de sânge la penis din cauza coronavirusului

Medicii l-au poziționat cu fața în jos timp de 12 ore, aceasta fiind o tehnică de urgență pentru ca plămânii să se umple cu aer. Odată ce l-au întors pe spate, asistentele au observat erecția.

Medicii care l-au tratat cred că acesta a dezvoltat cheaguri de sânge în penis din cauza infecției cu SARS-CoV-2.

În încercarea de a calma inflamația, specialiștii i-au pus gheață, însă erecția a continuat timp de trei ore. Medicii i-au drenat ulterior sângele din penis cu ajutorul unui ac. Cu toate acestea, bărbat a decedat la scurt timp, după ce plămânii i-au cedat complet.

Cheagurile de sânge sunt o complicație care poate duce la decesul bolnavilor de de COVID-19.

Nu este primul caz de acest gen. Un pacient cu coronavirus din Franţa a suferit, vara trecută, o erecţie timp de patru ore din cauza unui cheag de sânge care ar fi fost declanşat de boală.

Cel mai nou articol Video:
Tratamente cosmetice pentru piele după sezonul de vară- Dr. Victor Clătici
Recomandări: