Tunsori 2011. Tot ce trebuie sa stii despre parul tau in 2011

"A bad hair day" (stii tu, ziua aia in care parul nu ti s-a aranjat deloc cum ar trebui dimineata desi te-ai straduit mai bine de jumatate de ora sa-l asezi si pe deasupra nimic nu pare sa-ti iasa bine pe nici un plan intr-o astfel de zi) ne afecteaza pe fiecare dintre noi la un moment dat.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Tunsori 2011. Tot ce trebuie sa stii despre parul tau in 2011
Tunsori 2011. Tot ce trebuie sa stii despre parul tau in 2011

„A bad hair day” (stii tu, ziua aia in care parul nu ti s-a aranjat deloc cum ar trebui dimineata desi te-ai straduit mai bine de jumatate de ora sa-l asezi si pe deasupra nimic nu pare sa-ti iasa bine pe nici un plan intr-o astfel de zi) ne afecteaza pe fiecare dintre noi la un moment dat.

Modul in care ne aranjam parul face parte din personalitatea noastra mai mult chiar decat modul in care ne imbracam afirma specialistii.

Cand iti alegi un stil de a te coafa, textura firului de par, culoarea si lungimea acestuia sunt caracteristici care iti definesc imaginea si care conteaza pentru un look reusit mai mult decat ceea ce” se poarta” in materie de hairstyle, luat ad literam de pe podiumurile de moda.

Vopsirea permite schimbarea culorii parului, sublinierea nuantei naturale a parului, adăugarea de reflexe în tonalitatea naturală sau mai deschise, ori ascunderea firelor albe.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Tentatia primaverii: rujul portocaliu
Tentatia primaverii: rujul portocaliu
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân