Tricoul cu „aer condiţionat” la purtător

Bicicliştii au acum un aliat în lupta cu temperaturile excesive din timpul verii - tricoul Vortex proiectat pentru aerisirea naturală a pielii.
Tricoul cu „aer condiţionat” la purtător

Bicicliştii au acum un aliat în lupta cu temperaturile excesive din timpul verii – tricoul Vortex proiectat pentru aerisirea naturală a pielii.

Proiectul a fost gândit de Jim McCory, Martin Daniel şi Steven Smithers, 3 împătimiţi ai ciclismului, care s-au confruntat de-a lungul timpului cu problema transpiraţiei cauzată de temperaturile ridicate, care poate duce la epuizare şi diminuarea performanţelor.

Inventatorii au descoperit soluţia perfectă pentru a contracara aceste efecte, şi anume tricoul inovator prevăzut cu fante pe ambii umeri, care permit pătrunderea aerului, şi o altă fantă de dimensiuni puţin mai mari, localizată în centrul regiunii lombare, care permite ieşirea aerului, asigurând astfel o temperatură constantă a corpului şi diminuarea transpiraţiei.

Acest tricou promite deci o răcorire naturală a corpului şi, în acelaşi timp, protecţie împotriva razelor ultraviolete nocive.

Deocamdată, echipamentul răcoritor este încă în fază de proiect, inventatorii căutând încă sponsorizări pentru a finaliza ceea ce au început. Însă, cu o donaţie de 50 de dolari, oricine poate testa tricoul Vortex pentru a se bucura, chiar şi pe termen scurt, de o plimbare cu bicicleta într-un mod reconfortant şi plăcut.


 

 

Sursa: kickstarter.com

Recomandări:
Lecții gratuite de educație acvatică la Mamaia
Lecții gratuite de educație acvatică la Mamaia
Caz șocant în Israel! Un bebeluș s-a născut cu un embrion
Caz șocant în Israel! Un bebeluș s-a născut cu un embrion