Tratament rapid pentru reducerea celulitei si ameliorarea vergeturilor.

Tratamentul este o procedura rapida, usoara si fara durere cu rezultate vizibile chiar dupa prima sedinta, fiind o solutie potrivita pentru femeile ocupate care isi doresc sa se intoarca imediat la rutina zilnica.
Tratament rapid pentru reducerea celulitei si ameliorarea vergeturilor.

Estetiq Solutions va prezenta in cadrul expozitiei internationale de produse si echipamente pentru cosmetica de la Romexpo (25-28 Septembrie), tehnologiile revolutionare pe care Pollogen, lider in industria mondiala de estetica, le-a lansat pe piata anul acesta. Printre ele se numara si tratamentul TriLipo, este o solutie avansata pentru conturarea neinvaziva a fetei si a corpului, ce combina tehnologia cu radio-frecventa TriLipo si Activarea Dinamica a Muschilor TriLipo pentru rezultate optime de reducere a grasimilor si intindere a pielii.

Tratamentul este o procedura rapida, usoara si fara durere cu rezultate vizibile chiar dupa prima sedinta, fiind o solutie potrivita pentru femeile ocupate care isi doresc sa se intoarca imediat la rutina zilnica.

Tehnologia TriLipo este utilizata in cadrul sistemului Maximus, un sistem compact si mobil ce dispune de o aplicatie usor de folosit. Maximus include 3 aplicatori – mic, mediu si mare pentru a trata toate zonele corpului – de la suprafete extinse la zone mici si delicate nefiind  necesare niciun fel de consumabile.

Tratamentul TriLipo foloseste un mecanism cu tripla actiune, care, in mod simultan:

1. Elibereaza grasimea prin utilizarea energiei cu radio-frecventa. Radio-frecventa incalzeste celulele grase si le face sa secrete grasime lichida. Acest efect termal accelereaza metabolismul natural al grasimilor.
2. Elimina grasimea eliberata folosind un mecanism de drenaj limfatic patentat
3. Remodeleaza pielea prin aplicarea de energie cu radio-frecventa ce determina contractii imediate de colagen si regenerarea acestuia pe termen lung.

Astfel, prin aplicarea tratamentului TriLipo pe zonele problematice se obtine o sculptare corporala, intinderea pielii, reducerea celulitei si ameliorarea vergeturilor.

De asemenea, Tratamentul TriLipo  este cea mai avansata solutie pentru reducerea semnelor imbatranirii, complet neinvaziv si potrivit tuturor tipurilor de piele. S-a dovedit clinic ca reduce ridurile, liniile fine si cicatricile si ca reda fermitatea si netezimea pielii.  Rezultatele sunt vizibile chiar dupa primul tratament insa pentru efecte pe termen lung se recomanda urmarea unei serii de tratamente.

Energia cu radio-frecventa incalzeste pielea si face ca fibrele de colagen sa se contracte. Aceasta contractie are ca rezultat o intindere imediata si o textura a pielii mai neteda. In paralel, caldura declanseaza celulele fibroblaste sa produca colagen nou. Acest colagen ofera pielii fermitate reinnoita si flexibilitate.

In plus, tehnologia de Activare Dinamica a Muschilor TriLipo (DMA) stimuleaza si tonifica muschii de sub piele oferind astfel un efect de lifting non-invaziv.

Acest video indica modul in care functioneaza TriLipo:

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Cristina Tănase Damian: despre prezența tatălui la naștere