Timpul trece, lucrurile bune si sanatoase raman

Iata ca timpul poate sa treaca si cu folos: se implinesc 6 ani de cand am descoperit impreuna universul sanatatii, increderii de sine, feminitatii si frumusetii.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Timpul trece, lucrurile bune si sanatoase raman
Timpul trece, lucrurile bune si sanatoase raman

Iata ca timpul poate sa treaca si cu folos: se implinesc 6 ani de cand am descoperit impreuna universul sanatatii, increderii de sine, feminitatii si frumusetii.

Toate calitatile ne sunt accesibile daca avem echilibru in toate, daca stim sa daruim si sa primim afectiune, daca suntem deschise comunicarii. In numarul nostru aniversar, incercam sa exemplificam aceste concepte si ne sprijina in demersul nostru si sfaturile unora dintre cei mai cunoscuti specialisti din Romania: dr. Mihaela Bilic, nutritionista vedetelor, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, cel care stie totul despre E-uri, alaturi de medicii dermatologi Mihaela Leventer, Ioan Nedelcu si Luminita Marinescu.

In plus, avem si exemplele celor care inainte de a fi vedete, sunt mame, si tot ceea ce este mai important pe lume este echilibrul nutritional si fizic al micutilor lor. Dupa ce in anii trecuti ne-au impartasit totul despre experienta lor de gravide, le revedem acum pe Olivia Steer si Dana Razboiu, fiecare ca mama de cate doi baieti. Si ne transmite stiri la cald despre tripleti nimeni alta decat Nicoleta Luciu.

Trecem in revista si perspectivele futurologice medicale, mai ales ca multe incep chiar de azi sa produca minunile mult asteptate. Cu ajutorul nanotehnologiei, de exemplu, oamenii de stiinta reusesc sa trateze boli considerate incurabile pana de curand sau sa redea functii considerate iremediabil pierdute, cum ar fi vederea sau auzul.

Pacat ca dureaza atat de mult ca sa devina accesibile majoritatii oamenilor. Insa, peste zeci de ani, probabil ca nu vor mai exista boli de netratat in lumea civilizata. Pana atunci trebuie insa sa ajutam cat putem organismul si sa eliminam in primul rand viciile, cum ar fi fumatul, de exemplu, care nu aduce absolut nimic bun in corp. Ba mai mult, priveaza organismul de vitamine importante.

Pretul lasarii de fumat poate fi pentru unii un exces ponderal. Insa cu ajutorul sportului si al anumitor alimente se poate elimina in scurt timp. Cu multa vointa si preocupare, totul e posibil. De aceea, va doresc sa ne regasim si mai tinere si mai fresh si cu multa, multa pofta de viata la urmatoarea aniversare!
 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
WiFi, GSM, AU capul!
WiFi, GSM, AU capul!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”