The ONE incepe seria transmisiilor live cu prezentarea Elenei Perseil

Creatoarea de moda, Elena Perseil prezinta colectia toamna - iarna 2010/2011 marti, 20 aprilie in Clubul The Silver Church (Calea Plevnei nr. 61). Cea mai noua colectie semnata de Elena, este intitulata EP Prive si reprezinta o noua linie a brand-ului.
  • Publicat:
  • Actualizat:
The ONE incepe seria transmisiilor live cu prezentarea Elenei Perseil
The ONE incepe seria transmisiilor live cu prezentarea Elenei Perseil

Creatoarea de moda, Elena Perseil prezinta colectia toamna – iarna 2010/2011 marti, 20 aprilie in Clubul The Silver Church (Calea Plevnei nr. 61). Cea mai noua colectie semnata de Elena, este intitulata EP Prive si reprezinta o noua linie a brand-ului.

Tinutele urbane sunt prezentate intr-o versiune relaxanta alaturi de jocuri de pliuri si drapaje. Acestora li se alatura materiale bogate in senzatii: de la confortul cashmirului si luciul matasii pana la moliciunea drapajului.

Creatiile Elenei Perseil se prezinta prin detalii sofisticate si pretioase de broderie asociate pantalonilor pretiosi si brodati si top-urilor sport din bumbac. Acestea se caracterizeaza printr-un lux discret intr-o atmosfera lejera.

Culoarea dominanta a colectiei este negrul asociat cu griuri si bej pudra. Toate pisele se dezvaluie intr-un stil feminin urban si relaxant, stil ce o caracterizeaza pe creatoarea de moda.

Prezentarea colectiei poate fi urmarita in transmisie live pe www.onemagazine.ro marti, 20 aprilie incepand cu ora 20.15. Revista The ONE este partener media al evenimentului.

Creatiile Elenei Perseil sunt vandute in magazine de lux in intreaga lume: Japonia, Arabia Saudita, Dubai, Grecia, Italia si bineinteles Franta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Este bine ca tatal sa asiste la nastere?
Este bine ca tatal sa asiste la nastere?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”