Tendinţele din 2020 în materie de păr, anunţate la Futureland: ce coafuri şi culori vom purta

La evenimentul Futureland au fost prezentate tendinţele anului 2020.
26.09.2019
Tendinţele din 2020 în materie de păr, anunţate la Futureland: ce coafuri şi culori vom purta
Tendinţele din 2020 în materie de păr, anunţate la Futureland: ce coafuri şi culori vom purta

Trendurile în materie de beauty pentru anul 2020 au fost anunţate de Adrian Perjovschi şi echipa sa în faţa a peste 300 de persoane din industrie, celebrităţi şi oameni de media. 21 de modele au defilat la Futureland, cel mai mare eveniment din România de hairstyling. Peste 30 de hairstylişti din echipa Jovsky Studio au lucrat mai bine de 12 ore non-stop pentru ca prezentarea trendurilor să iasă precum pe marile podiumuri ale lumii.

Evenimentul prezentat de Adelina Pestriţu a debutat cu un spectacol de pictură live marca Andrei Pavel, unul dintre artiştii care au impresionat pe scena de la ”Românii au talent” şi totul în faţa celebrităţilor prezente la eveniment precum Adela Popescu, Lora, Anda Adam, Geanina Ilieş, Xonia, Mikim Raluca Tănase şi mulţi alţii.

Galerie foto

vezi galeria
18 foto

„Pentru noi şi industria de beauty şi hair-styling din România a fost ca un Revelion seara aceasta, am intrat în noul an în materie de trenduri şi trebuie să ne aliniem cu toţii la ce se poartă. La prezentarea Futureland am avut modele care au purtat toate culorile sezonului următor: roşu, arămiu, blond, bronz ciocolatiu, galben, ginger şi neapărat albastru, culoarea anului, am avut propuneri şi pentru băieţi, dar şi pentru persoanele care au nevoie de coafuri de avangardă, statement pentru evenimente speciale. Am propus mai multe variante de tunsori pentru toate lungimile de păr, am integrat evergreen-ul pixie, dar şi bobul cu breton deasupra sprâncenelor, am prezentat coafuri gen anii 80, cu volum exagerat, păr creponat, diverse tipuri de împletituri şi braise-uri, cu cărare pe mijloc sau într-o parte. Am avut 5 coafuri de evenimente speciale, pe care le-am construit foarte sculptural precum nişte opere de artă”, a declarat Adrian Perjovschi, unul dintre hair-styliştii reper în România.

Aflat în anul în care îşi serbează majoratul profesional în domeniul frumuseţii, Adrian Perjovschi a anunţat copleşit de emoţii că va deschide cel de-al patrulea salon marca Jovsky Studio.

Cel mai nou articol Video:
Despre yoga, meditație și stres
Recomandări: