Tendinte 2012 in fitness si sanatate

Specialistii considera ca abordarea 4D, ce se bazeaza pe controlul conditiei fizice, nutritiei, starii de sanatate si stilului de viata, este calea de urmat in viitor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Tendinte 2012 in fitness si sanatate
Tendinte 2012 in fitness si sanatate

Specialistii considera ca abordarea 4D, ce se bazeaza pe controlul conditiei fizice, nutritiei, starii de sanatate si stilului de viata, este calea de urmat in viitor. „Nu are rost sa lucrezi din greu la sala timp de o ora, daca apoi, ajuns acasa, bei doua pahare de whisky”, spune Matt Julian, specialist in fitness.

Pentru a avea o abordare 4D, trebuie combinate o dieta echilibrata si sanatoasa si exercitii fizice regulate. Minimalizati consumul de alcool si acordati timp pentru activitati precum yoga, meditatie sau lectura, intr-o camera, in liniste, pentru a contracara stresul cotidian. Daca nu ati mai trecut pe la medicul de familie de mai multi ani, e timpul pentru un set de analize complete, fiecare ar trebui sa stie ca are tensiunea arteriala, nivelul de colesterol si cel al glicemiei in limitele normale.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân