Sucul care te scapă de grăsimea de pe burtă! Ingredientul folosit miroase a săpun

Grăsimea viscerală apare de cele mai multe ori din cauza stilului de viață sedentar și este cunoscută ca grăsimea de pe burtă.
  • Publicat:
Sucul care te scapă de grăsimea de pe burtă! Ingredientul folosit miroase a săpun
Foto: pexels

Sucurile verzi sunt cunoscute în general pentru arderea grăsimilor și scăderea în greutate, dar când nu ești fan verdețuri, aceste băuturi nu sunt tocmai atrăgătoare. Sucul de coriandru te poate ajuta să scapi de grăsimea viscerală, cunoscută pentru riscul de apariție a bolilor cronice precum bolile de inimă. Grăsimea viscerală apare de cele mai multe ori din cauza stilului de viață sedentar și este cunoscută ca grăsimea de pe burtă.

Scapă de grăsimea de pe burtă cu coriandru!

Cea mai bună modalitate prin care poți slăbi sănătos este să amesteci fructele și legumele, să renunți la zahăr și să faci mai mult sport.

Sucul de coriandru ajută la creșterea metabolismului și arde caloriile la o frecvență mai mare. Deși are un gust neplăcut și un miros nu tocmai prietenos, poți să-i îmbunătățești gustul cu sucul de lămâie.

În urma studiilor făcute pe cobaii de laborator s-a demonstrat că dieta cu suplimente din coriandru ajută la reducerea grăsimii viscerale. Pentru studiul publicat în Journal of Agriculture & Biology li s-a oferit cobailor de laborator alimente normale și alimente cu semințe măcinate de coriandru. După doar cinci săptămâni diferențele s-au văzut în grăsimea viscerală.

”Suplimentele cu coriandru nu au afectat conținutul de lipide al ficatului, dar a crescut semnificativ cantitatea de acizi grași mononesaturați și polinesaturați din țesutul adipos visceral care scădea și conținutul de acizi grași. Coriandrul a crescut rația de omega-3 și omega-6 din țesutul visceral adipos care explică beneficiile sale pentru sănătate”, spun autorii studiului.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân