Soluția la îndemâna oricui împotriva tânțarilor și a căpușelor: Klinodiol, spray repelent cu eucalipt (P)

  • Publicat:
Soluția la îndemâna oricui împotriva tânțarilor și a căpușelor: Klinodiol, spray repelent cu eucalipt (P)

Odată cu venirea sezonului cald, ne petrecem din ce în ce mai mult timp în aer liber, fie că este vorba de plimbări în parc sau de drumeții în pădure. Drept urmare, avem de-a face, inevitabil, cu diferite insecte ale căror mușcături pot fi nu doar neplăcute, ci și periculoase. Două dintre cele mai frecvente exemple sunt țânțarii și căpușele. Ambele insecte pot transmite prin înțepăturile lor diverse virusuri ce pot cauza boli.

Spre deosebire de țânțari, căpușele nu sunt insecte care mușcă și apoi se îndepărtează. Atunci când ajung pe corpul tău, acestea își aleg un loc în care se înfig în piele pentru a se hrăni timp îndelungat, iar astfel pot crea probleme serioase. Printre cele mai grave afecțiuni cauzate de căpușe se numără encefalita, boala Lyme, febra recidivantă (cauzată de Borrelia), febra butunoasă și anaplasmoza. Din păcate, majoritatea afecțiunilor provoacă o serie de complicații, de la neplăcute la grave și foarte grave.

Spre deosebire de mușcătura de căpușă, care poate trece neobservată, nefiind dureroasă, cea de țânțari este greu de ignorat. Iar asta nu înseamnă că este inofensivă. În funcție de zona din care provin, țânțarii pot transmite boli grave precum: malarie, febra galbenă, encefalită virală, febra West Nile sau febra Dengue.

Cum să previi mușcăturile de căpușe și țânțari

Ca în orice altă problemă de sănătate, cel mai bun tratament este prevenția. Pentru a evita bolile descrise mai sus, ideal ar fi să evităm mușcăturile, de orice tip. Pentru aceasta, cea mai la îndemână soluție este utilizarea unui repelent care, datorită substanțelor conținute, alungă insectele și împiedică atașarea acestora de piele.

În acest sens, poți opta pentru Klinodiol, primul repelent anti țânțari și căpușe din portofoliul producătorului român de dezinfectanți profesionali, Klintensiv, repelent care este potrivit pentru copiii cu vârste peste 6 luni și adulți.

Klinodiol se remarcă prin eficiență crescută, reușind să țină insectele la depărtare pentru o perioadă de până la 10 ore, după o singură aplicare. Mai mult, produsul poate fi utilizat inclusiv de către femeile însărcinate și mame care alăptează, dar și pentru bebeluși cu vârsta de peste 6 luni.

Spray-ul repelent Klinodiol™ este disponibil în două variante, pentru copii și adulți, ambele sub formă lichidă cu un procent de 30% extract de eucalipt.

Toate ingredientele provin din surse naturale și vegetale și nu conțin dietiltoluamid (DEET) sau alți compuși chimici. Formula cu Citriodiol®, pe bază de eucalipt, oferă un efect de respingere a insectelor pe o perioadă lungă de timp, de până la 10 ore.

Klinodiol este testat dermatologic

Spray-ul Klinodiol™ are o absorbție transdermică scăzută, ceea ce înseamnă că substanțele sunt foarte puțin, spre deloc, absorbite prin piele. Produsul este testat dermatologic, iar eficacitatea sa este certificată de către Ministerul Sănătății.

Spre deosebire de produsele de tip repelent bazate pe formule chimice, Klinodiol™ nu lasă urme grase sau lipicioase pe piele sau pe haine.

Cu o experiență de peste 11 ani în dezvoltarea de produse cu eficacitate virucidă, sporicidă, bactericidă, fungicidă și levuricidă, Klintensiv® a fost cel mai vândut brand în instituțiile și spitalele din România în 2020, precum și în 2021.

Din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților săi, Klintensiv își diversifică portofoliul de produse destinat consumatorilor casnici prin lansarea repelentului anti insecte Klinodiol™, produs inovativ datorită formulei Citriodiol®, soluție naturală patentată la nivel internațional.

Spray-ul repelent Klinodiol™ poate fi achiziționat, în ambele variante, de pe www.klintensiv.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân