Singura băutură alcoolică pe care creierul o acceptă. Vlad Ciurea, dezvăluiri uluitoare: „Creierului îi place puțin, desface vasele cerebrale, pofta de viață”

  • Publicat:
Singura băutură alcoolică pe care creierul o acceptă. Vlad Ciurea, dezvăluiri uluitoare: „Creierului îi place puțin, desface vasele cerebrale, pofta de viață

Alcoolul dăunează grav sănătății, toată lumea știe asta deja, însă doctorul Vlad Ciurea a dezvăluit cât de mult este afectat creierul nostru. Totuși există o băutură, care consumată în cantități moderate, nu este dăunătoare.

Cu toții suntem conștienți că alcoolul are repercusiuni negative asupra sănătății noastre, iar profesor doctor Vlad Ciurea ne-a detaliat cu precizie modul în care organismul nostru este afectat în urma consumului de alcool. De asemenea, el a subliniat care băutură poate aduce beneficii organismului atunci când este consumată în cantități moderate.

Potrivit medicului Ciurea, există o băutură pe care o putem savura în doze moderate pentru potențiale avantaje asupra creierului! Vezi AICI care este aceasta şi ce benefiicii are, de fapt, pentru sănătate!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being