Shakira rupe tăcerea, după despărțirea dureroasă de Gerard Piqué. „Am senzația că trăiesc într-un coșmar. Dar e realitatea”

Shakira a vorbit public pentru prima dată despre recenta separare de celebrul fotbalist Gerard Piqué.
  • Publicat:
Shakira rupe tăcerea, după despărțirea dureroasă de Gerard Piqué. „Am senzația că trăiesc într-un coșmar. Dar e realitatea”
Sursa foto: Profimediaimages.ro

Celebra cântăreață Shakira, în vârstă de 45 de ani, a confirmat separarea ei de Piqué, jucătorul Barcelonei în vârstă de 35 de ani. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 12 ani și au împreună doi copii: Milan, în vârstă de 9 ani, și Sasha, în vârstă de 7 ani.

Într-un interviu recent, Shakira nu s-a mai putut abține și a dezvăluit suferința pe care i-a pricinuit-o despărțirea de Piqué.

„Despărțirea noastră nu este una normală

Potrivit Shakirei, despărțirea de Gerard a fost o lovitură foarte grea atât pentru ea, cât și pentru cei doi copii ai lor.

„Îmi este foarte greu să vorbesc despre despărțire, mai ales că este pentru prima oară când fac asta în cadrul unui interviu. Am ales să păstrez tăcerea până procesez toate schimbările apărute. Îmi este greu să vorbesc, deoarece încă încerc să-mi revin. Din cauza faptului că mă aflu în ochii publicului în permanență, despărțirea noastră nu este ca orice altă despărțire normală”, a mărturisit Shakira pentru revista Elle.

Vedeta s-a plâns de faptul că nu mai are deloc intimitate de când s-a despărțit de fotbalist, paparazzi urmărind-o peste tot.

„A fost dificil atât pentru mine, cât și pentru copii. Incredibil de dificil. Paparazzi stau în fața casei mele 24/7. În afară de casa mea, nu există niciun loc unde aș putea să mă retrag. Am încercat să-mi protejez copiii de această situație. Protejarea lor este prioritatea mea. Din nefericire, aceștia au auzit despre despărțire de la prietenii lor, de la școală sau au găsit pur și simplu știri pe internet, iar asta i-a afectat teribil. Uneori simt că tot ce trăiesc acum este doar un coșmar și că la un moment dat, acesta va avea să se termine. Dar nu, totul este real”, a adăugat cântăreața.

Cea mai neagră perioadă din viața mea

Despărțirea de Gerard nu a fost singura problemă a Shakirei. Tatăl ei, în vârstă de 91 de ani, William Mebarak, a fost internat în spital după ce a suferit o cădere gravă cu puțin timp înainte ca despărțirea să fie anunțată.

„Toate acestea s-au petrecut în timp ce tatăl meu era la Terapie Intensivă […]. Aceasta a fost probabil cea mai întunecată perioadă din viața mea”, a declarat vedeta, care se confruntă și cu acuzații de evaziune fiscală.

Despre acuzațiile de evaziune fiscală: „Nu le datorez nimic”

Discutând despre acuzațiile aduse de autoritățile fiscale din Spania, care solicită o pedeapsă de opt ani de închisoare și o amendă de 23 de milioane de euro (22,7 milioane de dolari), Shakira a declarat că: „Am plătit tot ce au spus că datoram, chiar înainte ca plângerea împotriva mea să fie depusă. Deci nu le datorez nimic.”

Ea a concluzionat: „Sunt încrezătoare că am făcut totul corect și transparent încă din prima zi.”

elle.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân