Sexy, singure și disponibile! 10 vedete care nu sunt implicate într-o relație de iubire

  • Publicat:
Sexy, singure și disponibile! 10 vedete care nu sunt implicate într-o relație de iubire
Sursa foto: Shutterstock

Pe cât de sexy, pe atât de… singure! Multe celebrități au ales să pună relația de cuplu pe un plan îndepărtat, preferând să se concentreze asupra carierei. Diane Keaton, de exemplu, nu a mai avut o relație de mai bine de 35 de ani. Dar vedeta nu pare deloc afectată de singurătate. 

Vezi mai jos o listă cu 10 vedete singure care se bucură din plin de acest statut amoros.

Kylie Jenner

Frumoasa Kylie se bucură din plin de faima care o înconjoară în ceea ce privește industria divertismentului și frumuseții. Vedeta a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de celebrul cântăreț Travis Scott, în urma căreia a rezultat fiica acestora pe nume Stormi. Cei doi s-au cunoscut la festivalul Coachella, în 2017, iar după doar câteva săptămâni ea a rămas însărcinată.

Pe cât de cunoscută, pe atât de pricepută în a-și ține viața privată ascunsă! Kylie a reușit să-și păstreze sarcina ascunsă timp de 9 luni.

Conform unei surse citate de E!News, Kylie și Travis trăiesc acum în case separate, dar păstrează legătura de dragul fetiței. Vedeta îi permite lui Travis să o vadă pe Stromi ori de câte ori acesta dorește.

Tabloidele susțin că cei doi nu s-au despărțit oficial, doar că relația lor a început să „scârțâie” din diferite motive, precum neîncrederea sau stilul lor de viață.

Demi Lovato

Cântăreață și actriță de succes, Demi Lovato a trecut prin diverse momente dificile. Aceasta s-a luptat, o bună perioadă de timp, cu abuzul de droguri și cu probleme de sănătate mintală. Foarte prezentă în știrile mondene, Demi pare să fie pe punctul de a scăpa de aceste vicii și se află în proces de recuperare. În timp ce luptă din greu pentru a reveni la o viață cât mai normală și sănătoasă, vedeta se bucură de statutul ei de femeie singură. Când se va simți pregătită, cu siguranță va găsi pe cineva potrivit și care să o facă fericită.

Lady Gaga

Cunoscută pentru multitudinea de hituri și pentru stilul său original și excentric, Lady Gaga se bucură de statutul de femeie singură la vârsta de 36 de ani. Cu o carieră atât de încărcată ca actriță și cântăreață, vedetei îi este dificil să-și mențină viața amoroasă la un nivel echilibrat. A fost implicată în mai multe relații, ba chiar a fost și logodită cu celebrii Taylor Kinney și Michael Carino, dar nicio relație nu s-a concretizat în căsătorie.

Jennifer Aniston

Celebra actriță Jennifer Aniston a fost implicată, de-a lungul timpului, în mai multe relații serioase. Printre acestea, notabile au fost logodnele ei cu celebrul Brad Pitt și Justin Theroux. Dorința ei de a rămâne singură s-a făcut remarcată în mai multe apariții de-ale vedetei, iar acest lucru este de înțeles dacă ne raportăm la cât de mult a suferit după despărțirile de foștii parteneri.

Angelina Jolie

Deși are parte de faimă din plin și este admirată pentru frumusețea ei de către mulți bărbați, Angelina Jolie pare că se bucură de acest statut de „femeie fără obligații”. Actrița a fost căsătorită de trei ori, iar ultima ei căsnicie este probabil cea mai remarcabilă dintre toate. Angelina Jolie și Brad Pitt au trăit o frumoasă poveste de dragoste și mariajul lor a durat 12 ani, dar au decis să pună punct relației în anul 2016. De atunci, aceasta trăiește singură și își ține viața permanent ocupată cu copiii și viața profesională.

Selena Gomez

Cea mai serioasă relație a Selenei Gomez a fost cu starul pop Justin Bieber. La patru ani de la despărțirea de Justin, Selena Gomez încă este singură, cu toate că a mai fost implicată în câteva relații amoroase cu diverși artiști. Frumoasa vedetă a mărturisit că după încheierea celei mai frumoase povești de dragoste pe care a trăit-o a rămas cu gânduri destul de pesimiste, temându-se că va rămâne singură pentru tot restul vieții.

Acum, vedeta este dedicată complet carierei ei muzicale, iar de doi ani se bucură din plin de succesul pe care îl are noul său brand de cosmetice.

Owen Wilson

Succesul lui Owen Wilson ca actor și scenarist la Hollywood este notabil. Frumosul burlac a fost implicat în câteva relații, dintre care cea mai cunoscută este cea cu actrița Kate Hudson. Cu toate acestea, în prezent Wilson este singur și necăsătorit, dar are grijă de cei doi copii proveniți din relațiile lui cu două femei diferite.

John Cusack

John Cusack a fost un actor iubit de la Hollywood încă din anii ’80. A fost producător și actor, iar multe dintre personajele pe care acesta le-a interpretat au fost bizare, dar fermecătoare în același timp datorită talentului său aparte. S-a întâlnit cu mai multe femei de-a lungul vieții, dar pare că nu a prezentat încă interes atât de mare pentru cineva astfel încât să-și dorească să se implice într-o căsnicie.

Diane Keaton

Diane Keaton joacă în filme de mai bine de 40 de ani. Pe lângă talentul actoricesc, vedeta este pasionată de scris și este autoarea câtorva cărți. În ciuda întâlnirilor pe care le-a avut cu câțiva actori celebri de la Hollywood, Keaton nu a fost niciodată căsătorită. În timpul unui interviu pentru revista Elle, aceasta susține că nu a mai avut o întâlnire de mai bine de 35 de ani. Pare că singurătatea nu o afectează în niciun fel pe vedetă, iar cel mai probabil aceasta este preocupată cu diverse activități care o țin constant ocupată.

Drew Barrymore

Drew Barrymore a avut câteva relații notabile. Cu toate că nu au rezistat, ea se află încă în relații bune cu foștii parteneri. Mărturisește că a întâlnit chiar și una dintre logodnicele fostului ei partener și nu a avut decât lucruri bune de spus despre aceasta. Barrymore a ales să rămână singură pentru un timp și se bucură și în momentul de față de statutul de femeie disponibilă.

Surse: The Delite, E!News

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân