Salvaţi viaţa Nicoletei!

Drama Nicoletei a început în toamna anului 2011, când era însărcinată în săptămâna 24. La nivelul gâtului, i-a apărut o umflătură în locul în care în urmă cu un an a avut o aluniţă. Medicul ginecolog i-a recomandat să facă investigaţii amănunţite, după naştere. În luna februarie, după ce a născut, a mers la Spitalul Militar Central, secţia ORL unde a şi fost operată. În urma examenului anatomo-patologic, diagnosticul a fost metastază melanom mal
Salvaţi viaţa Nicoletei!

 

Drama Nicoletei a început în toamna anului 2011, când era însărcinată în săptămâna 24. La nivelul gâtului, i-a apărut o umflătură în locul în care în urmă cu un an a avut o aluniţă. Medicul ginecolog i-a recomandat să facă investigaţii amănunţite, după naştere. În luna februarie, după ce a născut, a mers la Spitalul Militar Central, secţia ORL unde a şi fost operată. În urma examenului anatomo-patologic, diagnosticul a fost metastază melanom malign.

Începând cu luna martie 2012, pentru o perioada de 12 luni a fost sub tratament cu Interferon, iar după 6 luni de tratament,i-a fost recomandat de către medicul oncolog un examen CT total. Buletinul radilogic CT a venit cu recomandare de IRM cerebral. În urma examenului, medicii au constatat că boala Nicoletei s-a extins în trunchiul cerebral. Pe data de 12 septembrie a fost operată de către neurochirurgul Sergiu Stoica. Intervenţia a fost reuşită şi cele două chisturi extirpate au fost duse în laborator pentru analize.

Rezultatul a fost: metastaze melanom malign. După acest diagnostic a urmat un tratament cu Temodal, un medicament extrem de scump, şi 8 şedinţe de chimioterapie la Spitalul Fundeni. Acum două săptămâni a urmat un nou RMN la cererea medicului Sergiu Stoica, în urma căruia s-a constatat o nouă recidivă, alte 3 formaţiuni tumorale la nivelul creierului.

A urmat un tratament cu raze Gama şi a făcut o analiză care să-i ateste gravitatea boli. Rezultatul a fost devastator- MUTATIE BRAF V 600, cea mai gravă formă de cancer. Doctorii spun că pentru a putea trata această forma de cancer, există un medicament nou pe piaţă, introdus şi în România, care costă 10400 lei cutia. Nicoleta are nevoie de 2 cutii pe lună, timp de 6 luni.

 
Toţi cei care vor să o ajute financiar pe Nicoleta ca să poată să facă acest tratament scump o pot face în contul RO77RNCB0318080856420001, deschis la BCR pe numele Runcan Nicoleta.
 
 
 
 
Alergia la arahide, cauzată de vaccinuri
Alergia la arahide, cauzată de vaccinuri
Recomandări: