S-a deschis lista cadourilor de Sfantul Valentin si Dragobete

Mall-ul Baneasa Shopping City sarbatoreste prin reduceri ambele sarbatori ale indragostitilor.
12.02.2009
S-a deschis lista cadourilor de Sfantul Valentin si Dragobete
S-a deschis lista cadourilor de Sfantul Valentin si Dragobete

Baneasa Shopping City celebreaza iubirea de pe 12 pana pe 22 februarie de Sfantul Valentin si Dragobete.

Astfel mall-ul nu alege doar una, ci ambele sarbatori dedicate indragostitilor. Cei amorezati vor putea trai clipe de neuitat in ambianta centrului comercial pregatit cu cel mai mare decor specific acestor sarbatori intr-o atmosfera romantica cu flori, baloane si muzica live, in acorduri de vioara, violoncel, flaut, clarinet, acordeon si chitara.

Zonele Town Square si Food & Fun City se vor transforma intr-un imens restaurant, cu sute de mese, in care indragostitii vor regasi simbolurile iubirii.

Si pentru ca dragostea este binecuvantata, fiind la moda in luna februarie, magazinele s-au pregatit cu oferte speciale pentru a-i intampina pe cei ce se iubesc.

TOSCA BLU, NEXT, CAVALIERE sunt cateva din magazinele care ofera discounturi de pana la 60% la produse selectionate; deasemenea, vor fi oferte si bonusuri in perioada 12-22 februarie.

Pentru a simti din plin efervescenta acestor sarbatori, vizitatorii Baneasa Shopping City si Feeria vor putea castiga sute de premii instant, masti venetiene si o excursie pentru doua persoane la Venetia, oferita de 4U TRAVEL.

Toti cei care fac cumparaturi in valoare de minim 100 RON pot participa la aceasta tombola, pana pe 8 martie.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Michelle Obama, pe coperta revistei Vogue
Michelle Obama, pe coperta revistei Vogue
Recomandare video
Colonoscopia: ce este și când se face?