Rose Gold, culoarea care se poartă la păr în acest sezon

Cristi Pascu are convingerea că cea mai curtată culoare în această primăvară va fi Rose Gold, noua culoare vedetă a sezonului. Hairstylistul crede că această culoare de păr se potriveşte femeilor de toate vârstele.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Rose Gold, culoarea care se poartă la păr în acest sezon

Cristi Pascu are convingerea că cea mai curtată culoare în această primăvară va fi Rose Gold, noua culoare vedetă a sezonului. Hairstylistul crede că această culoare de păr se potriveşte femeilor de toate vârstele.

Nuanţa Rose Gold a fost lansată în urmă cu trei ani, însă a câştigat foarte mult teren în ultima vreme. „Este o culoare frumoasă, spectaculoasă şi totodată decentă. Nu este ca verdele, mult prea extravagant. De aceea, Rose Gold-ul nu este adoptat doar de tinerele excentrice, ci şi de doamnele mai în vârstă”, spune Cristi Pascu.

Această culoare se poate obţine doar pe o bază deschisă. “Nuanţele de roz pot pleca de la un roz închis până la un blond rose spre vârfuri. Din păcate, Rose Gold nu poate fi obţinut decât pe tonuri de blond deschis. Nu se poate să fii şatenă şi să te aştepţi să obţii un rose. Părul trebuie decolorat şi abia apoi se poate obţine acest rose”, explică specialistul.

Culoarea se potriveşte oricărui tip de coafură, de la foarte scurt, la un centimetru sau periuţă, până la părul lung şi wavy, beach waves, messy hair sau cocuri.

Hairstylistul recomandă şi ce tonuri de roz să alegi, în funcţie de culoarea tenului şi explică procedura prin care se obţin cele mai bune rezultate.

Rose Gold-ul se potriveşte tuturor tipurilor de ten. “Dacă vorbim de un ten măsliniu sau un ten închis, atunci rozul poate fi un pic mai pal şi se va vedea foarte bine; dacă vorbim de un ten foarte deschis putem merge pe un roz mult mai intens şi mai spectaculos. Fiind o culoare pretenţioasă, rose gold-ul necesită un ritual de întreţinere riguros”, mai spune Pascu.

În general, trebuie să foloseşti un şampon de bună calitate care să-ţi protejeze culoarea. “Dacă este prea agresiv, atunci nu face decât să scoată imediat culoarea la fiecare spălat. La fel şi dacă mergi la mare, apa mării sau a oceanului  este sărată şi scoate mult mai repede culoarea. Pentru a o menţine pe termen lung, trebuie să foloseşti o mască sau un balsam special, însă cel mai simplu este să faci o vizită hairstylistului odată la două săptămâni. Acesta îţi poate împrospăta culoarea printr-o nuanţare uşoară la scafă, procedură ce durează maxim 10-15 minute”,  adaugă Cristi Pascu.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”