Robbie Williams se relansează în industria fashion!

Brandul vestimentar a fost inspirat de bunicul lui Robbie Williams, Jack Farrell, stilul promovat fiind elegant, curat şi simplu, cu puternice influenţe britanice.
24.11.2014
Robbie Williams se relansează în industria fashion!

Cântăreţul Robbie Williams îşi relansează linia vestimentară masculină Farrell cu ajutorul lanţului irlandez de magazine de modă Primark, după ce marca sa devenise anul trecut falimentară, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Robbie Williams a lansat brandul vestimentar masculin în 2011, iar compania l-a avut ca director de design pe Ben Dickens, care lucrase anterior pentru Burberry, dar în octombrie 2013 a declarat voluntar falimentul.

Brandul Farrell conţine 30 de tipuri de obiecte vestimentare, iar lanţul irlandez de magazine Primark a decis să vândă hainele acestei mărci în magazinele sale, considerând produsele „superbe şi valoroase”.

Brandul vestimentar a fost inspirat de bunicul lui Robbie Williams, Jack Farrell, stilul promovat fiind elegant, curat şi simplu, cu puternice influenţe britanice.

Una dintre pasiunile bunicului lui Robbie Williams a fost boxul, iar acest lucru este reflectat şi în colecţia de haine, mai ales în ceea ce priveşte tricourile, bluzele de sport şi puloverele.

„Ne-a plăcut foarte tare să lucrăm cu brandul Farrell. Produsele sunt superbe, cu detalii extraordinare, de mare valoare şi, în plus, nu s-au abătut de la stilul original”, a declarat Ben Smith, directorul diviziei vestimentare pentru bărbaţi a Primark.

Robbie Williams, care a împlinit 40 de ani pe 13 februarie, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum „Angels” şi „Millennium” şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său „Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de „Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi care eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Potrivit Music Week, noul LP al cântăreţului Robbie Williams, intitulat „Swings Both Ways”, lansat pe 18 noiembrie 2013, a înregistrat cele mai mari vânzări în precomandă din istoria site-ului Amazon.co.uk. Albumul a devenit deja materialul discografic cu cele mai mari vânzări în prima săptămână după lansare din anul 2013 pe site-ul acestui retailer online, depăşind recordurile precedente stabilite de albume precum „Progress” (Take That), „I Dreamed A Dream” (Susan Boyle), „X & Y” (Coldplay) şi „Lioness: Hidden Treasure” (Amy Winehouse).

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Raed Arafat, despre moarte: „Sper să vină cât mai târziu”