Program de weekend

Cel mai important eveniment al acestui sfarsit de saptamana este fara indoiala cea de-a treia editie a B’estfest-ului.
  • Publicat:
Program de weekend
Program de weekend

Cel mai important eveniment al acestui sfarsit de saptamana este fara indoiala cea de-a treia editie a B’estfest-ului. Asta nu inseamana insa ca doar asta merita vazut weekendul acesta. Mai ales ca vremea nu se anunta propice pentru concerte in aer liber.

B’estfest 2009 aduce la Bucuresti artisti ca Moby, Santana, Manowar sau MotorHead si concureaza, cu mari sanse de reusita zicem noi, pentrru evenimentul muzical al anului.

Vineri pe scena de la Romexpo urca Orbital, duoul care reusea in 1994 sa aduca muzica techno in mainstream cu cel de-al treilea album al sau, “Snivilisation” si britanicii de la Klaxons. Tot a treia zi  ii avem pe Franz Ferdinand, dar si pe australianca Gabriella Cilmi, cu un pop-jazz rafinat sau pe Oceana, o noua starleta afro-germana. Va fi si rock alternativ cu romano-italienii AB4 si cu moldovenii Alternosfera.

Sambata, aveti intalnire cu Santana si cu cei de la The Charlatans, una dintrre cele mai mai mari formatii britanice de rock alternativ, si cand spunem asta ne gandim la cele trei albume care au fost no. 1 in topul din tara natala in anii ’90.

Cine mai urca pe scena? Ting Tings, Looptroop Rockers, plus doua trupe indie autohtone, The MOOoD si Persona. De la sud de Dunare sosesc Gravity co, o trupa de electro-indie.

Duminca e ziua metalelor grele. La B’estfest Aftershock sosesc Manowar, asteptati de ceva vreme de fanii romani, HolyHell si Ulytau. Mai sunt pe afis si trei formatii romanesti – Trooper, Thunderstorm si NeXuS.

Weekendul acesta are loc premiera nationala a unui dintre cele mai asteptate filme ale lui 2009. Ice Age 3 soseste si la noi cu aceleasi personaje amuzante. Filmul ruleaza la mai toate mall-urile. Tot in acest sfarsit de saptamana are loc si premierea filmului lui corneliu Porumboiu, „Politist, adjectiv”, dublu premiat anul acesta la Cannes.

Daca va plac produsele traditionale romanesti, treceti sambata sau duminica pe la The Ark, noul centru cultural situat in zona Uranus. Veti gasi aici produse autentice din branza din lapte de capra, oaie si vaca, afumaturi si pastrame, prajituri de casa si produse bio.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”